E-book Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen

M. Bührs, E. de Groot
Boom Uitgevers Amsterdam
2017
Nederlandstalig
€ 26,50
0
0
0
0

Stratego is het spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Wie het spel goed wil spelen, moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Diezelfde spelregels gelden wanneer u carrière wilt maken. Als u hogerop wilt komen, zult u immers een goed overzicht moeten hebben van het krachtenveld waarin u zich bevindt, zult u tijdig de juiste aanval of verdediging moeten kiezen en tegelijkertijd vertrouwd moeten zijn met gewoontes, overtuigingen en normen die nergens officieel zijn vastgelegd.

Ambitieuze vrouwen zijn vaak onbekend met de ongeschreven regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld. ‘Stratego voor vrouwen’ biedt vrouwen een handvat om carrière te maken en ‘het spel’ strategisch te spelen, zonder dat hun vrouwzijn daarbij in het geding komt.

Nieuw in deze herziene uitgave is de aandacht voor het zichtbaar blijven in het Nieuwe Werken en profileren met social media. Bovendien wordt beschreven welke specifieke dynamiek geldt tussen vrouwen onderling en hoe u hier op een effectieve manier mee kan omgaan. Verder gaat deze editie in op aspecten van de financiële crisis en hoe dit door het inzetten van de verschillende niveaus van macht voor een volgende keer kan worden voorkomen.

Uitgebreid met:
– Profileren met social media
– Het Nieuwe Werken en toch zichtbaar blijven
– Dealen met de krabbenmand en queen bees

De eerste editie van dit boek stond op de shortlist voor het Managementboek van het Jaar 2008.

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken