Campagnes & Cases

RISE en Vigics maken samen met Dopper ‘Tap for life’ campagne.

Rise

Voor Dopper’s nieuwste innovatie in de strijd tegen wegwerpplastic ontwikkelden Dopper, creative impact agency RISE en productiemaatschappij Vigics een missiegedreven campagne. De campagne laat zien dat hervullen leuk en makkelijk is en nodigt tegelijkertijd uit om onderdeel te zijn van deze positieve verandering.

De ‘Tap for life’ campagne bestaat uit een B2B brand movie, social content in aanloop naar het product launch event en daarna, alsmede video-interviews met de launching partners: Naturalis Biodiversity Center, Alfa Accountants, Auping, blooming Hotel, de Bijenkorf, Circl (ABN AMRO), Koninklijke Jaarbeurs, NHL Stenden en Onemeeting.com.

“De combinatie van een duidelijke visie en strategie vanuit Dopper en de ervaring en creativiteit van RISE en Vigics hebben ervoor gezorgd dat de missie en verhaallijnen naadloos op elkaar aansluiten. Van content voor het lanceer evenement, de website tot aan de online campagne video. Knap hoe RISE en VIGICS de complexiteit van de innovatie in beeld hebben gebracht en alle elementen een plek hebben gegeven.” – Teun van Henten, Business Development Marketing bij Dopper

Voor de ‘Tap for life’ campagne werkte RISE met opkomend regietalent Luca Shakison van Vigics. Samen ontwikkelden ze een rebelse vertelling van Dopper’s visie; dat het nu echt dé tijd is om onze manier waarop we water consumeren te veranderen. Dit met hulp van de Dopper Water Tap, een smart tap, die meer is dan op het eerste oog lijkt en de nieuwe standaard zet voor het tappen van water.

Bekijk de film hier; https://www.youtube.com/watch?v=Cfg6u6H4su8

“Ik heb geprobeerd om op een bescheiden manier de functies te laten zien van de kraan, want het blijft natuurlijk een kraan. Maar wel eentje die net iets méér kan dan een normale kraan.” – Luca Shakison, regisseur bij Vigics

Voor de realisatie werkten Dopper, RISE en Vigics nauw samen om zo tot een campagne te komen die niet alleen de innovatieve kant van het product laat zien maar ook het maatschappelijke belang ervan, Dopper’s nieuwste wapen in de strijd tegen wegwerpplastic.

De campagne is vanaf nu live. De Dopper Water Tap is op dit moment verkrijgbaar in Nederland. Begin 2023 vindt de Europese uitrol plaats.

Client: Dopper
Agency: RISE
Production company: Vigics
Director: Luca Shakison
Creative: Patrick van Haperen (CD), Luca Shakison, Raphael Kamp, Laura Fransen
Executive producer: Dwight Groot
Producer:Roché Wong
Production Manager: Vera de Bode

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen, Campagnes of Innovatie.

0
0
0
0