Gespot

Event gespot: Marketing3

0

Media Plaza organiseert op 27 t/m 29 november a.s. ook dit jaar weer Marketing3.

De laatste trends en ontwikkelingen, geïllustreerd door aansprekende praktijkcases die vertaalbaar zijn naar de eigen organisatie. Er zullen diverse actuele thema’s onder de loep genomen worden.

Marketing3 is op te delen in 3 dagen:

Dag 1: Vip-Avond
Het Marketing3 event wordt ingeluid met een feestelijke VIP-Avond. Het wordt een bijzondere meet & greet met Keynote spreker Charles Leadbeater, één van ’s werelds grootste namen op het gebied van business en innovatie en voormalig persoonlijk adviseur van Tony Blair. Charles geeft een tafelspeech en schuift aan bij
diverse tafels.
Deelname aan de VIP-avond kan per tafel van 10 personen.

Dag 2: Invitational congres
Co-creatie – je klanten voor je laten werken – staat centraal. Hoe buig je lastige klanten om in merkambassadeurs? Wat begon met een ideeënbus is uitgegroeid tot massale interactie met uw klant. De succescases van Lego , Mona en Doritos spreken voor zich.

En er is meer: worden print en tv-spots weggevaagd? Maak je al optimaal gebruik van mash-ups en widgets, crossmedia en selfservice? En is je organisatie bewust van de impact van accountability? Al deze relevante thema’s en kansen worden onder de loep genomen.

Inschrijven voor dag 2 kan hier.

Dag 3: IAB-meeting Day
Deze Meeting Day biedt je, naast voldoende netwerkgelegenheid, een programma met korte praktijkgerichte sessies over actuele interactieve topics en interessante keynotes.

Keynotes op deze dag zijn Andrew Strickman, VP creative & Managing Director van Ammo Marketing, en Paul Seaton, Managing Director van Marvellous Mobile. Daarnaast zijn er 6 iSnacks: praktische parallelsessies over onderwerpen als online video advertising, mobile marketing, interactieve televisie en game-advertising. Deze zijn zo gepland dat de deelnemers er 3 kunnen bijwonen. Daarnaast is de dag vooral bedoeld om te netwerken tussen IAB-leden en branche-gerelateerde partijen.

Voor IAB-leden is de toegang gratis; niet-leden betalen 195 euro. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van Marketing3.