Gespot

Instashirts: Je favoriete Instragram-foto op een t-shirt

0

Met Instashirts print je je leukste Instagram-foto’s op een t-shirt. De initiatiefnemers van de tool, Mike Slaats en Thomas Eilander, vertellen.

Wat is het?

"Instashirts is kortweg een online tool waarmee je eenvoudig jouw unieke t-shirt kunt ontwerpen en laten bedrukken. Binnen enkele minuten stel je met je eigen foto's een ontwerp samen. Je eigen creatie ontvang je vervolgens binnen drie dagen op de deurmat."

Waarom dit initiatief?

"Er worden zo ontzettend veel mooie foto's gemaakt met de Instagram-app en wij vinden dat deze ook makkelijk geprint moeten kunnen worden.''

Hoe werkt het?

"Via de online tool connect je met je eigen Instagram-account en plaats je de leukste foto's op een t-shirt of rompertje. Je kunt de afbeelding via een gebruiksvriendelijke editor precies samenstellen zoals jij dat wilt."

Wat zijn de belangrijkste facts?

''We zijn vorige week live gegaan en de eerste bestellingen komen al binnen. Er wordt ontzettend positief en enthousiast gereageerd op onze tool. We krijgen echter direct de vraag om ook meerdere producten aan te bieden, dus daar gaan we de komende tijd hard mee aan de slag. Ook zijn we bezig met Facebook-integratie, waardoor het ook mogelijk wordt om foto's vanaf Facebook op shirts te plaatsen."

Wie is er bij betrokken?

"Wij, Mike Slaats, eigenaar van een zoekmachinemarketingbureau uit Eindhoven, en Thomas Eilander, een webdesigner uit Meppel, konden dit idee niet op de plank laten liggen. We zagen de perfecte samenwerking."