Gespot

JouwAanbieding app: Alle dagaanbiedingen binnen handbereik

0

Wil je weten wat een goede deal is vandaag? Een gesprek met Twan Pulles over de JouwAanbieding app.

Wat doet de applicatie?

“De mobiele applicatie van Jouwaanbieding biedt een overzicht van alle dagaanbiedingen binnen 1 druk op de knop. De dag- en weekaanbiedingen zijn nog nooit zo binnen handbereik geweest. In de applicatie kun je aanbiedingen bekijken van o.a. iBood, 1DayFly, Dagactie, One Day Only en meer.”

Waarom deze applicatie?

“Naast de website, mobiele pagina en nieuwsbrief zijn mobiele applicaties het perfecte middel om informatie te volgen. Daarnaast zijn de applicaties leuke items voor onze vaste bezoekers. Vanwege de teleurstellende applicaties in de app store heeft JouwAanbieding haar best gedaan een betere versie te maken.”

Hoe werkt de applicatie?

“De applicatie geeft een overzicht van alle actuele dag- en weekaanbiedingen. Je kan instellen welke aanbiedingen wel én welke aanbiedingen niet getoond worden. Op deze manier kan je jouw eigen selectie samenstellen die je dagelijks wil volgen.”

 

Wat zijn de facts?

“De applicatie is bedoeld als extra service naar onze bezoekers. Voor zowel iPhone als voor Android is er afgelopen weekend een applicatie gelanceerd. In de eerste dagen zijn er enkele honderden downloads per applicatie en talloze positieve reacties.”

Wie maakt de applicatie?

“De applicatie is gemaakt door JouwAanbieding. Er zal binnenkort snel een update volgen van de iPhone applicatie. Een van de dingen die zeer binnenkort gewijzigd wordt is het openen van de webshop in de applicatie én niet in je browser. Daarnaast horen we graag wat bezoekers er van vinden! De applicaties zijn te vinden in de app store van Apple en Android’s Market.”

Update

“Vanaf nu (18 mei 2011) is de iPad applicatie van JouwAanbieding.nl gratis verkrijgbaar in de App Store. Naast haar website, iPhone app en Android app lanceert JouwAanbieding.nl nu ook een iPad applicatie op het jongste platform van Apple.”