Gespot

Kaart Sturen app: Voor de luie, maar attente mens

0

Verstuur een echte kaart via je iPhone. Een gesprek met Kathelijn de Beer van TNT Post over de Kaart Sturen app.

Wat doet de applicatie?

“Verstuur in 4 eenvoudige stappen een échte kaart die per post bezorgd wordt. Naast de mogelijkheid om een kaartje te maken met een zelfgemaakte foto, is er een wat hippere en brutalere kaartcollectie samengesteld in samenwerking met de designers van Boomerang. Hiermee spelen we in op de behoefte om gemakkelijk en snel een passende kaart te versturen.”

Waarom deze applicatie?

“Het is de gemakkelijkste manier om attent te zijn. Je hebt niet altijd een kaartje en/of postzegel bij de hand, of er is geen computer in de buurt. En als je dan iemand wilt feliciteren, of een moment wilt delen, dan is onze Kaart Sturen app echt een uitkomst.”

Hoe werkt de applicatie?

“De applicatie is gratis te downloaden in de app store. In vier simpele stappen staat het kaartje klaar om gedrukt en verzonden te worden door TNT Post. Voor 2,39 euro verstuur je al een dubbele kaart inclusief envelop en postzegel. Een kaart die je op werkdagen vóór 18.00 uur maakt, ligt de volgende dag op de mat.”

 

Wat zijn de facts?

“In 48 uur was de app ruim 5000 keer gedownload. Er zijn binnen een paar dagen al meer dan 2000 kaarten gemaakt en verstuurd via de Kaart Sturen app.”

Wie maakt de applicatie?

“De Kaart Sturen app is gebouwd door The Mobile Company in opdracht van TNT Post.”