Gespot

Kortingscode: Krijg korting bij webshops

0

Voordat online gaat shoppen eerst even kijken of je korting kunt krijgen. Een gesprek met Jochem Vroom over de site Kortingscode.

Wat doet de site?

“De website Kortingscode plaatst voornamelijk kortingscodes van de grotere webshops van Nederland. Door het invullen van deze kortingscodes in het bestelproces kun je kortingen krijgen bij deze shops. Vaak komt dit neer op: gratis bezorging, 10% korting op de aankoop of een bepaald bedrag (5 tot 100 euro) korting op de aankoop.

Ook plaatst we kortingen,  aanbiedingen en gratis artikelen van deze webshops om zo te helpen met de reclame uitingen en onze bezoekers nog meer korting aan te bieden. De website is voornamelijk een website waar je geld kan besparen. ”

Waarom deze site?

“Sites in Engeland en Amerika waren de aanleiding voor deze website. De rage in Engeland is gigantisch, daar is deze “coupon markt” al volwassen en zijn er honderden sites die coupons weergeven van alle webshops. In Nederland is deze markt nu snel aan het groeien, dit is ook te lezen in het meest recente “kortingscode” artikel in het marketingblad: Twinkle. In Nederland zijn er 2 a 3 grote spelers waarvan wij op dit moment toch wel de grootste zijn met het meeste aantal kortingscodes.”

Hoe werkt de site?

“Voordat je een aankoop wilt doen op het Internet, doe je er goed aan om eerst via onze zoekfuntie te kijken of er een korting beschikbaar is voor deze webshop. Ook kan je een abonnement nemen op onze nieuwsbrief waardoor je de kortingen in je e-mail inbox krijgt. Daarbij staan op de frontpage dagelijks nieuwe acties / kortingscodes weergegeven waar je gebruik van kan maken.”

Wat zijn de facts?

“De website heeft 4000 tot 5000 bezoekers per dag, een aantal wat maandelijks minimaal met 10% procent stijgt. Daarbij is er ook een grote groep op Hyves verbonden aan de website met nu al 12.500 leden: kortingscode.hyves.nl Hier kunnen Hyves leden kortingscodes uitwisselen, met deze kortingscodes kunnen wij onze website weer up to date houden.”

Wie maakt de site?

Ik ben de bedenker / oprichter van Kortingscode. De website maakt op dit moment onderdeel uit van Imbull, een bedrijf gespecialiseerd in Internationale Affiliate marketing en eigenaar van een tiental grote websites. Kortingscode is vanuit Amsterdam gemaakt en heeft op dit moment twee fantastische redactrices die alle nieuwe kortingen in de gaten houden: Yvonne en Daniëlle.”