Gespot

LEWIS news app: Nieuws op maat

0

Relevant nieuws voor jou. Een gesprek met Vera Kops van Lewis over de LEWIS news 360 app.

Wat doet de applicatie?

“De LEWIS news 360 iPhone app is een intuïtieve nieuwsverzamelaar die dagelijks een op maat gemaakte nieuwsselectie op de iPhone brengt. Het scannen van nieuws is een tijdrovende klus en om die reden komt LEWIS PR met deze app. Hierdoor bespaar je tijd en moeite om zelf het web af te speuren voor relevant marktnieuws. Nu kun je overal en altijd nieuws ontvangen in je eigen taal.”

Waarom deze applicatie?

“Dit is de eerste nieuwsapplicatie voor de iPhone in de PR-industrie. LEWIS heeft deze app ontwikkeld vanwege de continue zoektocht naar nieuwe middelen en applicaties die medewerkers en klanten kunnen inzetten in de huidige 24/7 communicatie-industrie.”

Hoe werkt de applicatie?

“De app is verkrijgbaar via de AppStore en via iTunes in de businesscategorie. In de iPhone AppStore zoek je naar ‘LEWIS news’. Naast de app is ook een bijbehorende portal gelanceerd. De LEWIS news 360 website maakt gebruik van een semi-automatisch systeem om te zorgen voor een consistente nieuwsgaring in alle regio’s. ”

 

Wat zijn de facts?

“Deze app is de eerste in een serie van applicaties voor de industrie op het gebied van social media waar LEWIS op dit moment aan werkt.”

Wie maakt de applicatie?

“De LEWIS 360 news app is in eigen beheer ontwikkeld op het hoofdkantoor van LEWIS in Londen.”