Gespot

Mijn SNS: Internetbankieren nieuwe stijl

0

Een geïntegreerde internetbankieromgeving voor bankzaken en informatie. Een gesprek met Jurrien Kamst van SNS Bank over Mijn SNS.

Wat doet de site?

“Mijn SNS is de nieuwe, persoonlijke online bankomgeving van SNS Bank. Hier regel je niet alleen je bankzaken zoals je dat gewend was, maar vind je één geïntegreerde transactie-, informatie-, aankoop- en serviceomgeving die écht persoonlijk is en veel meer mogelijkheden biedt dan internetbankieren alleen. Dit betekent dat je slechts één keer hoeft in te loggen in de beveiligde omgeving.

Bovendien ontvang je realtime gerichte informatie en aanbiedingen die zijn toegespitst op je persoonlijke voorkeuren en specifieke situatie. Het unieke van ons inbound marketingsysteem is, dat elke klant ons door zijn surfgedrag zélf realtime laat zien welke berichten en aanbiedingen het beste bij hem of haar passen. Op basis hiervan, in combinatie met zijn profiel kunnen we dus optimaal inspelen op de persoonlijke behoefte van de klant als hij contact met ons zoekt.”

Waarom deze site?

“Mijn SNS, waarin drempelvrij internetbankieren volledig is geïntegreerd, laat zien dat SNS Bank met haar online dienstverlening niet alleen nog persoonlijker en completer is, maar zeker ook toegankelijker. We zijn tevens de eerste bank in Nederland die het Waarmerk drempelvrij.nl mag voeren. Internetbankieren bij SNS Bank is nu 100% drempelvrij, een essentiële functionaliteit voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een functiebeperking in een wereld waarin internet een steeds grotere rol vervult.”

Hoe werkt de site?

“Je hoeft maar één keer in te loggen in de beveiligde omgeving om je bankzaken te kunnen regelen. Hoe eenvoudig het is om met Mijn SNS je bankzaken te regelen, kun je met de demo bekijken.”

 

Wat zijn de facts?

“We hebben Mijn SNS op 12 november 2009 bij onze klanten geïntroduceerd. Inmiddels heeft bijna 50% van de SNS Internet Bankieren klanten een of meerdere keren gebruik gemaakt van het nieuwe Mijn SNS. Er zijn veel enthousiaste reacties op de nieuwe online bankomgeving. Al is het voor sommige klanten nog wel even wennen. Voor de ontwikkeling van het inbound marketingsysteem, dat de motor is achter deze vergaande mogelijkheden, ontving wij onlangs de Marketing Succes Award 2009.”

Wie maakt de site?

“We hebben Mijn SNS ontworpen in samenwerking met Info.nl en in eigen beheer ontwikkeld. Bartiméus heeft SNS Bank geholpen bij het drempelvrij maken van internetbankieren. Voor inbound marketing wordt samengewerkt met Unica.”