Gespot

MoneyMedic: Gemakkelijk je administratie bijhouden

0

Geen administratieve pakketten meer nodig. Een gesprek met Richard Straver over MoneyMedic.

Wat doet de applicatie?

“Het bijhouden van de financiële administratie blijft een hekel punt voor, met name, kleinere bedrijven.
MoneyMedic maakt dit gemakkelijker en goedkoper. De MoneyMedic is een gratis dienst waarmee je direct aan de slag kan. Alle handelingen vinden plaats in de online omgeving hierdoor kan de administratie overal worden bijgehouden.  Een handige functie is het feit dat de facturen gemaakt met de MoneyMedic direct via iDeal te betalen zijn.

De dienst voorziet alleen in de broodnodige functies. Denk aan het maken van offertes – facturen,  boeken van de inkoop en het bijhouden van het adresboek en producten.  De opmaak van de facturen is ook geregeld; zo kan de huisstijl naar wens aangepast worden. Overigens wordt de BTW aangifte met één klik berekend voor de belastingdienst.”

Waarom deze applicatie?

“Wij hebben deze applicatie ontwikkeld omdat wij gefrustreerd werden van dure en vooral omslachtige administratieve pakketten. Daarom hebben wij in eerste instantie iets ontwikkeld voor in-house gebruik. Toen onze klanten dit zagen wilden zij het ook gebruiken. Door deze ontwikkeling hebben wij besloten om het goed aan te pakken en er een gratis online applicatie van te maken. Om voor eens en ‘altijd’ de problemen voor mensen zoals wij op te lossen.”

Hoe werkt de applicatie?

“Klik op ‘aanmelden’,  vul de gegevens in en je hebt direct een eigen account met toegang tot de volledige applicatie. Eenmaal in de applicatie wordt alles vanzelf duidelijk.”

 

Wat zijn de facts?

“Wij zijn deze week ( 4 Januari 2010 ) gelanceerd. Binnen 4 uur zaten wij op 50 aanmeldingen. Hier zijn wij blij door verrast. Ook de comments zijn positief. Hopelijk blijft het zo doorgaan!”

Wie maakt de applicatie?

“MediaMedics maakt de MoneyMedic applicatie en heeft zes mensen in dienst.”