Gespot

Offer2Deal.nl: Regel de beste deals

0

Op Offer2deal.nl kun je gratis, simpel en anoniem een advertentie plaatsen voor het product of de dienst die je zoekt. Hiermee bereik je vele aanbieders, die je allemaal de beste aanbieding willen doen. Geert en Steven van der Heide, eigenaren van Offer2deal.nl, vertellen over deze handige nieuwe site.

Wat is Offer2deal.nl?

“Dat is eenvoudig uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Stel, je wilt een nieuwe televisie, een fiets of je wilt jouw tuin opnieuw laten aanleggen. Om een goede aanbieding te krijgen bezoek je bedrijven, vergelijk je online prijzen of vraag je offertes aan. Wat een werk! En heb je dan wel de beste deal? Zou het niet veel gemakkelijker zijn dat je met een paar simpele muisklikken veel aanbieders kunt bereiken die jouw allemaal de beste aanbieding willen doen? Dat is precies wat Offer2deal.nl voor jou doet. ”

 

Waarom dit initiatief?

“Het idee is ontstaan toen ik, Steven, in 2010 op zoek was naar een nieuwe keuken. Ik heb me toen behoorlijk verdiept in de mogelijkheden, merken en de wensen die ik had. Daarna wist ik precies wat ik wilde. Door verschillende keukenhandelaren te bezoeken heb ik uiteindelijk een scherpe prijs kunnen bedingen, maar wat kostte dat een tijd en moeite! Als ik er de tijd voor had gehad, zou ik zeker nog een betere deal hebben kunnen vinden. Dat moet toch simpeler en leuker kunnen dacht ik toen. Met Offer2deal.nl bieden we mensen niet alleen de mogelijkheid het
door hun gewenste product of dienst tegen messcherpe prijzen in te kopen, maar bieden wij ook het MKB, de retail en ZZP’ers in deze
economisch moeilijke tijden de mogelijkheid simpel de online omzet te verhogen.”

Hoe werkt het?

“Meld je gratis aan op Offer2deal.nl, klik op ‘Plaats advertentie’ en vul de ontbrekende gegevens stap voor stap in. Jouw advertentie wordt daarna anoniem naar vele aanbieders verzonden. Zij kunnen direct een aanbieding plaatsen op jouw advertentie. De aanbieder bepaalt hoe lang zijn aanbod geldig is. Is de aanbieding verlopen, dan heb je de deal gemist.

Het mooie is dat de aanbieders elkaars aanbiedingen zien en weten zo dus precies wat de concurrentie doet. Sterker nog, wij sturen ze een
bericht als een andere aanbieder een lagere aanbieding heeft gedaan. Dit vergroot de kans op een betere deal. Als je nog niet helemaal tevreden bent met een aanbieding, dan breng je gewoon een tegenbod uit. De aanbieder heeft dan 48 uur de tijd om te beslissen of hij jouw tegenbod accepteert. Gaat de aanbieder akkoord, dan heb jij jouw deal te pakken.”

 

Wat zijn de facts?

“We zijn nog niet zo lang online, dus daarover kan ik helaas nu nog niet zoveel zeggen. Wel hebben zich in korte tijd ruim 150 aanbieders ingeschreven. Dat is logisch, want het eerste jaar is voor hen gratis. Een jaarabonnement kost normaal 149,00 euro. Daarvoor kan de aanbieder onbeperkt van Offer2deal.nl gebruik maken en krijgt hij gratis een uitgebreid klantbeoordelingssysteem.”

Wie is er betrokken bij Offer2deal.nl?

“Door de technische kennis van Geert – programmeur en contentmanager bij NHL Hogeschool – en mijn (Stevens) ervaring in de
commercie, hebben we het uitwerken van het concept en de technische realisatie daarvan volledig in eigen beheer en zonder investeerder kunnen doen. Na ruim een jaar hard werken en voortschrijdende inzichten, kunnen we ons idee nu eindelijk lanceren.”