Gespot

Opwaarderen.nl app: Beltegoed-app voor prepaid smartphonegebruikers

0

De nieuwe Opwaarderen.nl app maakt het mogelijk om direct met je iPhone, iPad of Android smartphone prepaid beltegoedcodes te kopen voor alle providers, gewoon via iDeal. Peter Remmerswaal, betrokken bij Opwaarderen.nl, vertelt.

Wat is het?

"De Opwaarderen.nl app is onderdeel van Opwaarderen.nl. De app is ontwikkeld om nog meer klanten te kunnen voorzien van beltegoed, op elk gewenst moment. Je kunt met deze app nu overal beltegoed kopen, gewoon via iDeal, Paypal of je creditcard."

Waarom dit initiatief?

"Het afgelopen jaar zagen we het gebruik van de mobiele website van Opwaarderen.nl alsmaar toenemen. Dit was voor ons het bewijs dat de prepaidmarkt klaar was voor een beltegoed app."

Hoe werkt het?

"De Opwaarderen.nl app is gericht op 1 ding: beltegoed kopen. Om dit proces zo simpel mogelijk te houden kun je zelfs zonder registratie een aankoop te doen. Betalen kan via iDeal, paypal of met je creditcard. Uiteraard zijn er geen transactiekosten verbonden aan een betaling met iDeal. In de app is beltegoed van vrijwel alle providers beschikbaar."

Accepteer cookies

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Opwaarderen.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online prepaid voucherdistributie met een omzet van meer dan 30 miljoen per jaar. De app is de eerste app waarmee klanten met een smartphone beltegoed kunnen kopen voor alle providers. Een belangrijk speerpunt van Opwaarderen.nl – en nu ook de app – is dat bezoekers geen extra kosten betalen voor beltegoed in de vorm van transactiekosten of servicekosten. Dit is een service die Opwaarderen.nl kan leveren door duizenden transacties per dag te verwerken en zo met kleine marges winst te maken."

Wie is er bij betrokken?

"De opwaarderen.nl app is gemaakt in opdracht van Alphacomm Prepaid Services BV in samenwerking met Sharewire BV."