Gespot

OverOnlineBetalen.nl: Vergelijkingssite voor online betaalmethodes

0

OverOnlineBetalen.nl helpt ondernemers tijd en geld te besparen. Joost ter Hofstede, betrokken bij de ontwikkeling van de website, vertelt.

Wat is OverOnlineBetalen.nl?

OverOnlineBetalen.nl is een vergelijkingssite voor online betaalmethodes en Payment Service Providers. De site is ontwikkeld om online ondernemers te helpen een goed inzicht te krijgen in online betalen. De site helpt tijd en geld te besparen en kan ook de omzet verhogen door de inzet van de juiste betaalmethodes.”

Waarom dit initiatief?

“We zijn zelf al jaren werkzaam in de betaalindustrie en elke keer verbazen wij ons er weer over hoe weinig kennis er aanwezig is bij ondernemers over online betalingen. Met name de markt van online betalen is niet transparant en onbekend. Een perfecte markt dus voor een vergelijkingssite. Los van de banken zijn er 15 Payment Service Providers actief in Nederland en zijn er grote verschillen in de tarieven voor bijvoorbeeld iDEAL. Dat kan zonder onderhandelen variëren van 45 cent tot 99 cent per transactie. Dan zie je ook dat je snel en eenvoudig geld kunt besparen op je betaalkosten.”

Hoe werkt OverOnlineBetalen.nl?

“OverOnlineBetalen.nl geeft heldere en toegankelijke informatie over online betaalmethodes, Payment Service providers en tarieven voor iDEAL, Visa en MasterCard. Bezoekers kunnen direct een aanvraag doen bij de Payment Service Provider naar keuze. De site werkt onafhankelijk en genereert inkomsten door een offertedienst en op maat advies, het genereren van leads voor psp’s en advertenties.”

 

Wat zijn de facts?

“Er zijn nog geen relevante cijfers beschikbaar want we zijn pas net live. Het zoekvolume in Google op relevante termen is echter groot en we verwachten dan ook tussen de 250 en 500 unieke bezoekers per dag te gaan mogen ontvangen.”

Wie is er bij betrokken?

OverOnlineBetalen.nl is opgericht door ervaren professionals in de betaalindustrie met jarenlange ervaring in online betalen en creditcards. De site is ontwikkeld door Clickman en ontworpen door Baars design.”