Gespot

Parship app: Begin overal je zoektocht naar een partner

0

Als je op zoek bent naar liefde, dan ben je dat altijd en overal. Nu kun je mobiel op zoek gaan naar een partner met de Parship iPhone app. Je krijgt partnervoorstellen, ziet wie er jouw profiel heeft bekeken en kunt nieuwe foto’s uploaden. Dan moet het toch lukken in de liefde? In gesprek met Joost de Jager van Parship over de nieuwe Parship app.

Wat is het?

Parship, marktleider in online matchmaking, lanceerde afgelopen donderdag 20 januari een iPhone applicatie waarmee de zoektocht naar de liefde altijd en overal kan beginnen. Parship is de eerste online matchmaker die een iPhone app uitbrengt. Met de lancering van deze app breiden wij onze online dienst uit naar het mobiele internet. De app is voor iedereen, lid of geen lid van Parship gratis te downloaden. De zoektocht naar de liefde die echt bij je past krijgt hiermee een nieuwe dimensie.”

Waarom dit initiatief?

“Steeds meer mensen maken gebruik van het mobiele internet via hun telefoon en met deze nieuwe Parship iPhone app spelen we in op de wensen van onze klanten. Parship gelooft sterk in de toegevoegde waarde van een mobiele applicatie voor onze klanten. Onze klanten zijn namelijk zowel online als mobiel actief en willen continu up to date zijn. Deze app maakt het mogelijk om altijd en overal op zoek te gaan naar een geschikte partner, dus ook bijvoorbeeld in de trein op weg naar je werk of op een terras met een vriendin. Dit maakt online daten nog spannender en leuker.”

Hoe werkt het?

“Met deze nieuwe dienst van Parship ben je niet meer gebonden aan de computer thuis, maar kun je altijd en overal inloggen op je account en direct je berichten bekijken en versturen. Bovendien heb je alles op je mobiel bij de hand. Zo kun je je lijst van voorgestelde matches bekijken, checken wie je profiel heeft bezocht, berichten verzenden, maar ook een ijsbreker en een virtuele glimlach sturen. Daarnaast kun je altijd, waar je ook bent, laten weten wat je bezighoudt en je pas gemaakte foto’s uploaden en delen met andere leden van Parship. Als niet-lid van Parship kun je je via de app registreren en een ‘preview’ krijgen van je partnervoorstellen.”

 

Wat zijn de facts?

“Op dit moment is de app in Europa meer dan 15.000 keer gedownload. In Nederland hebben we de app op 20 januari gelanceerd. We verwachten dan ook dat het aantal downloads van de Nederlandse versie snel zal toenemen, net zoals dat in andere landen is gebeurd. Daarnaast verbeteren we de app continu aan de hand van feedback van onze klanten.”

Wie is betrokken?

“De Parship iPhone app is ontwikkeld door YOC (een mobile marketing bureau in Berlijn). Daarnaast hebben diverse medewerkers op het hoofdkantoor van Parship in Hamburg zich ingezet voor de ontwikkeling en lancering van de app in het Nederlands.”