Gespot

Revotion: Beoordeel bedrijven

0

Review het bedrijf waar je zaken mee hebt gedaan. Een gesprek met Dennis Wiemer over Revotion.

Wat doet de site?

“Revotion is een onafhankelijke business-to-business review website. Op Revotion kunnen bedrijven in b-to-b, klanten uitnodigen voor het geven van een beoordeling. De behaalde resultaten kun je via de widget op je eigen website plaatsen en zo prospects overtuigen. Daarnaast kan de feedback gebruikt worden bij verbetering van de dienstverlening en leverancierselectie.”

Waarom deze site ?

“Bedrijven gebruiken al langer de online reviews van consumenten voor sales, marketing en optimalisatie doeleinden, maar dit gebeurt niet of nauwelijks in b-to-b. Dit is een enorme kans voor bedrijven.”

Hoe werkt de site?

“Een bedrijf nodigt haar klanten uit tot het geven van een snelle korte beoordeling. Een beoordeling is opgebouwd uit de scores op 6 punten en een korte toelichting. De beoordelingen worden verzameld op Revotion. Met een widget is het mogelijk om de totaalscore en/of een selectie van de beoordelingen op eigen site te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk online te reageren op een beoordeling om zo de dialoog aan te gaan. Het is niet mogelijk om anoniem te posten. Zo blijft alle feedback eerlijk, open en transparant.

Het is ons doel om uit te groeien tot een hoogwaardige service en leads genererende zoekmachine voor business-to-business bedrijven in Nederland.”

 

Wat zijn de facts?

“Twee weken geleden hebben we een “soft-launch” gehad waarbij we vooral bezig zijn geweest met optimalisatie van de website en het uitnodigen van de eerste klanten. Als je zoekt op “Dvotion” dan krijg je een impressie.

Het valt ons op dat bedrijven die dagelijks met innovatie bezig zijn en reeds meerdere online mogelijkheden benutten, erg enthousiast zijn over Revotion. Anderzijds merken we ook dat sommige bedrijven twijfelen of niet goed lijken te durven. Zonde vinden we dat! Elk bedrijf heeft zijn positieve punten, anders zou het niet bestaan. Trek met kwaliteiten, prospects over de streep en wordt nog beter in datgene waar je goed in bent of wilt zijn.

Het gebruik van Revotion is gratis en als het bevalt, kun je jouw bedrijf met een Professional abonnement beter presenteren en een selectie van de beoordelingen op je website plaatsen. Een Professional abonnement kost € 9,95 per maand waarbij de duur van het abonnement 1 maand is (elk moment opzegbaar).”

Wie maakt de site?

Revotion is bedacht en ontwikkelt door mijzelf en het team van Dvotion. Het is onze ambitie om bedrijven in business-to-business meer resultaat uit het internet te laten halen. We ontwikkelen daarom zelf vanuit Breda, makkelijk te gebruiken online concepten, software & maatwerk waarmee u meer resultaat boekt. Binnenkort starten we onze blog Dvotion waarbij de focus vooral zal liggen op de online mogelijkheden voor bedrijven in business-to-business en natuurlijk de nodige interactieve inspiratie.”