Gespot

Sivuston: Geld verdienen met je Twitter- & Facebookaccount

0

Sivuston biedt Twitteraars en Facebookgebruikers de kans om geld te verdienen met hun account. Als een vriend iets bestelt via de link die de gebruiker via zijn account verspreid heeft ontvangt de gebruiker hiervoor een afgesproken vergoeding. Robin Conjour, initiatiefnemer, vertelt.

Wat is het?

"Sivuston is een affiliate-partner van diverse grote bedrijven. Zo werken wij onder andere samen met Wehkamp en Bol.com. De eigenaar van een Twitter- of Facebookaccount kan met van Sivuston advertenties op zijn of haar account plaatsen en ontvangt een cpl-vergoeding als een vriend iets bestelt via deze link."

Waarom dit initiatief?

"De huidige economische situatie van Nederland maakt het voor veel mensen wat lastiger, maar via Sivuston kun je op een leuke en handige manier wat extra geld verdienen. Dit is uniek omdat je in tegenstelling tot vergelijkbare sites altijd zelf moet klikken. Met Sivuston verdien je juist geld als anderen op jouw links klikken."

Hoe werkt het?

"Als jij als gebruiker een advertentie plaatst op je Facebook wall of via Twitter en iemand bestelt iets binnen 60 dagen via die link, dan ontvang jij een vergoeding die vooraf is afgesproken. Deze vergoedingen vind je op onze campagnepagina. Ook hebben we enquêtes en prijsvragen in ons systeem zitten waarmee we gratis spullen weggeven. Dubbel winst dus, want je vriend of vriendin ontvangt een gratis product thuis en jij krijgt een vergoeding. Ook is het mogelijk om met je verdiende geld goedkoper te shoppen. Zo hebben we altijd aanbiedingen in onze shop staan. Kom je wat saldo te kort? Geen probleem. Je kunt je saldo heel simpel uitbreiden via iDeal, ons 0900-nummer, sms of een paysafecard."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Sivuston heeft op dit moment gemiddeld 100 bezoekers per dag, meer dan 2000 leden en dagelijks enkele tientallen leads. Totaal hebben onze leden binnen 3 maanden tijd al ruim €900 verdiend."

Wie is er bij betrokken?

"Sivuston is een initiatief van mijzelf, Robin Conjour. Ik heb zelf in de website geinvesteerd en heb de site ontwikkeld. Het design heb ik uitbesteed."

Bron:   Sivuston  - Download