Gespot

SocialFrame: 12 Facebook-apps voor winacties, promoties & aanbiedingen

0

Met SocialFrame kun je in een handomdraai op maat gemaakte Nederlandstalige promoties voor Facebook opzetten. Je hebt de keuze uit 12 gebruiksvriendelijke apps, waarmee je winacties, aanbiedingen, promoties & meer kunt opzetten voor je Facebookpagina. Arno Schreuders, commercieel manager bij SocialFrame, vertelt.

Wat is het?

"SocialFrame stelt bedrijven en organisaties in staat om snel professionele Facebook-marketingcampagnes op te zetten en te monitoren. Met een suite van applicaties kunnen klanten zelf kiezen welke virale actie voor hun merk, organisatie of bedrijf geschikt is. Alle applicaties zijn volledig in het Nederlands en zijn template-driven. Gebruikers vullen alleen een aantal criteria in en zien een voorbeeld van hoe de campagne eruit zal zien voordat met een druk op de knop een campagne live gezet kan worden."

Waarom dit initiatief?

"Een tijd geleden werd een Facebookpagina offline gehaald, vanwege promotionele acties die niet aan de richtlijnen van Facebook voldoen. Veel ondernemers hebben een Facebookpagina, maar weten niet goed hoe ze verder moeten en hoe ze winacties moeten houden. Begin 2012 ontstond daarom het idee om kant en klare Facebook apps volledig in het Nederlands via software as a service aan te bieden. Er was toen nog geen volledig Nederlandstalig platform met Nederlandse support. Nu wel!"

Hoe werkt het?

"Als gebruiker kun je zelf Facebook-promoties en -campagnes opzetten en beheren. Mocht je dat willen, kunnen wij dat eventueel ook voor je doen. Inloggen gaat op basis van Facebook Login, het systeem herkent zelf van welke pagina's je beheerder bent. Verder bieden we (in beta) een uitgebreide rapportagetool per campagne, zodat gebruikers kunnen monitoren en de resultaten hiervan in een nieuwe campagne kunnen gebruiken."

Accepteer cookies

Wat zijn de belangrijkste facts?

"We zijn pas recent opgestart en hebben dus helaas nog geen beschikbare cijfers. We zijn wel al in gesprek met een aantal mogelijke opdrachtgevers en de eerste geluiden zijn positief."

Wie is er bij betrokken?

"SocialFrame is ondergebracht in een B.V. waarvoor ikzelf, Arno Schreuders, en Joep Kuijsters als aandeelhouders functioneren. Het idee is om de organisatie zo neer te zetten dat snel een plekje op de markt veroverd kan worden."

Bron:   SocialFrame  -  Download