Gespot

Tinypay: Zet snel iets te koop

0

Een product te koop zetten en delen met je sociale netwerken. Een gesprek met Richard Straver over Tinypay.me.

Wat doet de applicatie?

“Met Tinypay kun je binnen 60 seconden een digitaal of fysiek product te koop zetten. Dit product kun je direct delen met alle sociale netwerken en tevens embedden op jouw website.

Er is ook de mogelijkheid om, zodra het product verkocht is, automatisch een percentage van het bedrag aan een goed doel te schenken. Je hebt hiervoor geen account nodig.”

Waarom deze applicatie?

“Wij vonden het idee wel gaaf om binnen 60 seconden iets te te koop te kunnen zetten. Hiernaast lijkt het huidige aanbod (Ebay, Marktplaats, Speurders) heel erg op elkaar. We hebben gekozen voor een nieuwe inslag en nieuwe technieken; bedoeld voor de ‘next-gen’ Internet gebruikers.”

Hoe werkt de applicatie?

“Ga naar de site, vul het formulier in en jouw product staat te koop. Het management van de producten gaat via jouw e-mail adres. Betalingen worden afgehandeld door PayPal.”

Accepteer cookies

Wat zijn de facts?

“Tinypay is zondagavond gelanceerd en wij merken dat de eerste bezoekers vooral uit de USA komen. We doen mee aan de ‘PayPal X’ competition, en zijn toegelaten, omdat Tinypay.me de nieuwste versie van de API gebruikt.”

Wie maakt de site?

“MediaMedics maakt de Tinypay applicatie en heeft zes mensen in dienst.”