Gespot

Topeez: Snel en simpel prepaid opladen

0

Beltegoed op, maar geen zin om naar de winkel te gaan? Via Topeez desktop widget laad je snel en simpel je prepaidkaart op vanuit je luie stoel; het opwaarderen gebeurt met een klik op de knop. In gesprek met Matthijs Kruijer, initiatiefnemer van deze nieuwe widget.

Wat is het?

“Een desktop widget die ontwikkeld is in Adobe AIR, waarmee gebruikers gemakkelijk hun prepaid kaart kunnen opwaarderen.”

Waarom dit initiatief?

“Er zijn nog steeds ontzettend veel prepaid gebruikers. Zij moeten nu iedere keer naar een winkel of website om hun tegoed op te waarderen. Met deze desktop widget gaat het opladen met een klik op de muisknop. Topeez onthoudt zelfs de provider van de gebruiker om het proces de volgende keer nog makkelijker te maken. De desktop widget is te gebruiken in de talen, Nederland, Frans, Engels, Duits en binnenkort ook Pools.”

 

Hoe werkt het?

“Topeez is te downloaden voor Windows, Mac en Linux. Eenmaal gedownload verschijnt er een desktop icoontje op het bureaublad. Hier kun je aangeven welke provider je gebruikt en hoeveel beltegoed je wilt opwaarderen. Vervolgens betaal je via iDeal of creditcard. Naast het opwaarderen, houdt Topeez je ook  op de hoogte van promotiecampagnes en attendeer je familie en vrienden via de tell a friend.”

 

Wat zijn de facts?

“De Topeez desktop widget is net live dus er is nog geen informatie over het gebruik.”

Wie is betrokken?

“De Topeez desktop widget is in samenwerking met Topeez ontwikkeld door het Amsterdamse Widgets B.V, gespecialiseerd in het ontwikkelen van web widgets, desktop widgets, mobile widgets, TV widgets en tablet widgets.”