Gespot

Twinfield app: Rechtstreeks uren en kilometers registreren

0

Met de Twinfield iPhone app kun je op een eenvoudige manier uren registreren via de iPhone. In gesprek met Mark Appel, marketing manager bij Twinfield.

Wat is het?

“De Twinfield iPhone app laat mensen die uren moeten registreren dat op een eenvoudige en makkelijke manier doen via de iPhone. Per project kunnen specifieke zaken zoals uurtarief worden vastgelegd. Naast de uren kunnen ook kilometers en declaraties worden geregistreerd. Eenmaal geregistreerd worden deze direct doorgestuurd naar de boekhouding waar automatisch een factuur wordt aangemaakt en verzonden.”

Waarom dit initiatief?

“Het registreren van uren, declaraties en kilometers en de administratieve verwerking hiervan kan een tijdrovende activiteit zijn. Met de iPhone app is de urenschrijver altijd in staat om direct de benodigde administratie uit te werken en gebeurt de verwerking ervan automatisch. Dus dit betekent een tijdsbesparing voor de gebruiker.”

Hoe werkt het?

“De app kan alleen gebruikt worden in combinatie met een Twinfield administratie. Met Twinfield level 1, 7 en 8 is de app toegankelijk. Let wel: level 8 gebruikers kunnen alleen uren schrijven en geen declaraties indienen. Het indienen van uren, kilometers en declaraties gebeurt op een makkelijke en snelle manier per project via de Time & Expenses pagina.”

Wat zijn de facts?

“In de beta periode is de app ruim 500 keer gedownload. De iPhone app wordt gratis ter beschikking gesteld en is rechtstreeks gekoppeld aan een Twinfield boekhouding. De ondernemer of accountant of administratiekantoor die de boekhouding verwerkt dient dit dus wel in Twinfield te doen.”

Wie is betrokken?

Twinfield is initiator en eigenaar van de app. Icemobile (ontwikkelaar van de Albert Heijn Appie app) en enkele accountantskantoren hebben de app getest.”