Gespot

Webwinkelwiki: Alle informatie over Nederlandse webwinkels

0

Welke webwinkels zijn er en wat hebben ze te bieden? Een gesprek met Paul Brinkhof, directeur van Clubs Social Media, over Webwinkelwiki.

Wat doet de site?

Webwinkelwiki biedt webwinkeliers een platform om bezoekers te tonen wat hun webwinkel inhoudt. Webwinkels kunnen zelf hun pagina aanmaken en bijhouden en in contact treden met hun bezoekers of volgers. Daarnaast voegen webwinkels hun laatste aanbiedingen en speciale kortingen voor onze gebruikers toe.”

Waarom deze site?

“Ik ben Webwinkelwiki gestart, omdat ik een beter overzicht wilde krijgen van alle webwinkels die op dit moment in Nederland actief zijn. De meeste gidsen beperken zich toch vooral tot het vermelden van telefoonnummers en adressen. Deze site biedt meer.”

Hoe werkt de site?

“Gebruikers kunnen hun favoriete webwinkels volgen (je ontvangt een e-mail zodra de webwinkel wijzigingen aanbrengt aan de site) en er is een discussie mogelijkheid over en met de webwinkel.”

Wat zijn de facts?

“Op dit moment hebben we al meer dan 500 webshops mogen begroeten die hun eigen pagina hebben aangemaakt. Het aantal unieke dagelijkse bezoekers is inmiddels gestegen naar 550 per dag, zonder dat er enige vorm van reclame is gemaakt voor de site.”

Wie maakt de site?

Webwinkelwiki is bedacht door Clubs Social Media. Wij focussen ons met name op het ontwikkelen, beheren en sturen van social communities voor bedrijven zowel B2B als B2C.”