De beste Google+ extensions en websites! [Webwatching #3]

In deze derde aflevering van Webwatching praat ik met Mike Merrill, marketing director bij ReachLocal, over de beste Google+ extensies en websites. We cruisen langs een aantal zeer interessante websites en Mike heeft weer ontzettend veel goede tips!

Er bestaan ontzettend veel verschillende Google+ Extensions die het sociale netwerk een stuk gebruiksvriendelijker maken. Sommige extensions maken het makkelijk om te cross-posten op Google+, Twitter en LinkedIn bijvoorbeeld. Met andere extensions kun je gemakkelijk onleesbare posts te vertalen, of comments uit zetten (iets wat bij Facebook helaas nog niet mogelijk is).

Vergeet niet ook aflevering 1 en aflevering 2 te kijken! En wil je alle afleveringen volgen? Abonneer je dan op Frankwatching’s YouTubekanaal!

Shownotes Webwatching 3

Top 6 Google+ Extensions

1. Photo Zoom
2. Helper for Google+
3. PublishSync
4. Comment Toggle
5. Comment Muting
6. Minus one

The best Google+ Websites

1. SocialStatistics.com
2. GooglePlusFails.org
3. RecommendedUsers.com

Make Google+ appear as a Facebook profile: UserStyles.

Frankwatching on Google+

Did you know +Frankwatching is also on Google+? Make sure to circle us!

Interessant?

Lees dan ook onze andere artikelen over , , , , , .

Reacties

  1. Het beste van alles is de stijlvolle, dat het uiterlijk van verschillende sites, zoals Facebook kunnen veranderen, bijvoorbeeld. Gebruik het op mijn browser. Maar de problemen te zoeken. De beste lijst die ik vond was hier: http://www.templah.com/2011/04/templah-app-facebook.html in al mijn tests deze werken goed.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!