Countdown: nog 3 weken tot e.day

0

[[image:eday_copy2.jpg::right:1]]Over drie weken is het zover: e.day. Volgens de aankondiging "het grootste digital marketing event van de Benelux". Ik heb vanavond de lijst met sprekers eens op mijn gemak en met groeiend enthousiasme bekeken. Anton van Elburg en zijn Emerce-team zijn er weer in geslaagd om een topprogramma samen te stellen. Er is geen twijfel mogelijk: het gaat een zeer inspirerend dagje worden en ik zal er dan ook zeker bij zijn!

Sinds de herstart van de Emerce events eind 2004 is er een sterk stijgende lijn als het gaat om de kwaliteit van het programma. e.day vormt daarvan het jaarlijkse hoogtepunt en de line-up van dit jaar toont dat weer aan. De keynote speakers vormen natuurllijk de top of the bill:

  • Michael Jones, de CTO van Google Earth & Google Maps. Vermoedelijk boeiende verhalen over en demonstraties van Google kaarttools, zoals hij dat eerder op een GIS day ook deed. Dit eerdere keynote optreden is ook als video beschikbaar.
  • Werner Vogels (blog: All things distributed), de CTO van Amazon. Het schoolvoorbeeld van een internetpionier waar innoveren in de genen zit. In Flickr vind je een fotoserie van zijn eerdere presentatie "Dial Tone Your Web Business" (ook af te spelen als slideshow).
  • Joe Jaffe consultant en een van de thought leaders in marketing gaat het hebben over het nieuwe adverteren. Hij deed dat in maart jl. ook al op het Ad Club Symposium in Boston en maakte daar indruk met zijn presentatie (pdf). "Get out of advertising and into content."
  • Ben Hammersley mocht ik afgelopen december al een keer eerder ontmoeten op Les Blogs in Parijs. Niet alleen voor mij was hij het absolute hoogtepunt van Les Blogs, ook anderen waren erg onder de indruk. Kijk hier waarom (download, wmf).

[[image:eday2.jpg::center:1]]

Maar ik zie ook uit naar sessies als:

Dat in combinatie met een sessie over de allerbeste interactieve marketingcases aller tijden (coproductie met SpinAwards), verschillende paneldiscussies, voorstellingen in de vorm van korte workshops en presentaties in een speciaal 'lab' en de bekende playground maken e.day bij voorbaat al tot een evenement dat je niet mag missen.

eDay vindt plaats op 14 september a.s. van 9 tot 18 uur in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Het programma en het inschrijfformulier vind je op de speciale Emerce e.day site.

Tags: [[tt:events]], [[tt:eday]]