Future: Shift happens

0

Shift happensVoor een bevriende relatie ben ik ben bezig met de voorbereiding van een korte presentatie over hoe de wereld er over tien jaar uit zal zien. Dus ben ik dit weekend op zoek naar inspirerend materiaal en dat is er natuurlijk volop. Shift Happens is tot nu toe een van de hoogtepunten, een video over hoe de (informatie-) wereld onder invloed van de digitale revolutie razendsnel aan het veranderen is…

Shift happens

Accepteer cookies

De muziek geeft aan de teksten een heel eigen dramatiek. Maar ook de oorspronkelijke PowerPoint versie is beslist de moeite waard.


Met dank aan Monique (en Wilfried die het filmpje eind februari al had ontdekt).

Wie kent er nog meer inspirerende presentaties of video’s? Ik beloof bij deze om ze allemaal aan dit artikel toe te voegen.