Het slechtste van Twitter op Tweetingtoohard.com

0

Tweet je graag over je prachtige buikspieren? Moet iedereen op Twitter weten dat zelfs je 8-cijferige bankrekening verbleekt bij je goddelijke uiterlijk? Moeten je followers worden verwittigd van het nieuws dat de privéjet geen peut meer heeft of dat je Ferrari bij de dealer staat, waardoor je nu veroordeeld bent tot de Bentley? Sinds kort is er een site die het beste van dergelijke Twitteraars verzamelt. Het loont de moeite om te kijken.

tweetingtoohard_1

Niet iedereen gebruikt Twitter als een marketingkanaal of interactief communicatiemiddel. In de 21 Twitter Don’ts stonden al enkele punten die een Tweet of Twitteraar heel irritant kunnen maken. De meest hardleerse Twitteraars onder ons negeren deze punten uiteraard volledig en doen er zelfs nog een schepje bovenop. Het resultaat? Een ‘eervolle’ vermelding op Tweeting Too Hard.

tweetingtoohard_2

In verschillende categorieën zijn de meest tenenkrommende korte berichten van Twitter te vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een Tweet toe te voegen van iemand die een buitengewoon goede uiting van narcisme tentoonspreidt.

Kleine waarschuwing: bij sommige berichten zou je willen dat je nooit had geweten dat er mensen bestonden met zulke gedachten. Voor de rest is het genieten op Tweetingtoohard.com!