Video, Cases

Social media in de praktijk: real-life voorbeelden! [Webwatching #5]

0

Online tips en tricks zijn handig, maar hoe ziet social media eruit in de praktijk? In deze vijfde aflevering van Webwatching praat ik met Sarah Magee, social media entrepreneur, over haar ervaringen met online media. Ze deelt haar positieve ondervindingen en geeft daarbij zeer goede online marketingvoorbeelden.

Sarah vertelt onder andere over het oprichten van een simpele maar succesvolle videocampagne voor een klant in de medische wereld, en hoe een klein gebaar van een online bedrijf haar social media strategie heeft beïnvloed. Wil je alle afleveringen van Webwatching volgen? Abonneer je dan op Frankwatching’s YouTube kanaal!

Accepteer cookies

Webwatching 5 shownotes

Social media tips:

  • Create different content to share via social media
  • Use social media to network for your career
  • Use social media for customer service. Good service = good publicity.

Website that Sarah and I talked about in this show: StubHub.com.

Heb je zelf ook goede ervaringen met social media? Welke goede voorbeelden van de inzet van social media ken jij?