Infographic, How to

16 verborgen functies van je favoriete social media [infographic]

0

Het gebruik van social media blijft maar groeien. Zoals je vorige week in deze serie kon lezen, zijn er momenteel meer dan 2 miljard accounts. Social media doen er alles aan om hun gebruikers te houden en nieuwe binnen te krijgen, door bijvoorbeeld nieuwe functies te ontwikkelen. Maar weet jij wat er allemaal mogelijk is op jouw favoriete platform?

Social media staan niet stil

Social media zijn continu bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Sommige mogelijkheden worden groot naar buiten gebracht. Over andere functionaliteiten houden ze een radiostilte, waarna je er toevallig achter komt. Of wellicht helemaal niet. Maar in dat laatste komt verandering!

Ken jij deze functies al?

Salesforce maakte onderstaande infographic met verborgen functies van vier populaire platformen. Misschien kende je er al een aantal. Zo niet, dan ben je nu op de hoogte van de laatste functionaliteiten en is er niets meer geheim voor jou.

Wil je alle verborgen functies op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+ weten? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

hidden-social-media-features

 

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Illustratie intro met dank aan Fotolia.