Gespot

Dagaanbiedingen: Alle dagaanbiedingen op een rij

0

Dagaanbiedingen heeft een app uitgebracht waarin alle dagaanbiedingen op een overzichtelijke manier te zien zijn. Thijs Don, CEO bij Dagaanbiedingen, vertelt.

Wat is het?

“Gebruikers van de applicatie kunnen dagelijks nieuwe dagaanbiedingen bekijken die onze aanbieders aanbieden via Dagaanbiedingen.nl. De aanbiedingen worden overgenomen uit dezelfde database, waardoor wijzigingen die op de website worden doorgevoerd vrijwel meteen zichtbaar zijn in de applicatie. Hierdoor blijven de website en applicatie altijd gesynchroniseerd.”

Waarom dit initiatief?

“We merkten in onze statistieken dat het mobiele verkeer begon te stijgen. Er is al een mobiele versie van de website, maar we hadden het idee dat de gebruikerservaring veel beter kon. Een mobiele applicatie die focust op het weergeven van alle dagaanbiedingen, optimaliseert volgens ons de gebruikerservaring.

Er zijn weinig concurrenten in de dagaanbiedingenmarkt die ook een app hebben. De concurrentie die er is, heeft verouderde applicaties met een gedateerd design, een onhandige user interface of focust zich enkel op een simpel overzicht met alleen dagaanbiedingen. Onze applicatie scoort naar mijn mening goed op alle punten.”

Hoe werkt het?

“De applicatie is simpel in gebruik. Als je de applicatie opent op je smartphone of tablet komen alle dagaanbiedingen tevoorschijn, in dezelfde volgorde als op de website. Je scrollt gemakkelijk naar beneden om alle aanbiedingen te bekijken. Als je naar een aanbieding gaat, word je niet uit de applicatie gegooid, maar wordt de website binnen de applicatie geladen, waar je je aankoop kunt afronden. Wie vragen heeft over ons concept kan naar de tab ‘Uitleg’ gaan, waar alles te vinden is. Ook is het middels de tab ‘Contact’ mogelijk ons direct vanuit de applicatie te mailen.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“Op dit moment staat de applicatie op de eerste positie in de iOS App Store, in de categorie ‘Catalogi’. Het businessmodel van de applicatie is hetzelfde als van de website. Dagaanbiedingen fungeert als overzichtspagina voor aanbieders waar affiliate-systemen op zijn aangesloten, die registreren of de sale via ons is gegaan.”

Wie is er bij betrokken?

“De applicatie is in samenwerking met AppOne ontwikkeld.”