Gespot

Huurbieding: Verhuur- en marketingplatform voor bedrijfsvastgoed

0

Huurbieding is een online start-up die bieder en aanbieder van bedrijfsmatig vastgoed bij elkaar brengt. Via de website kunnen gebruikers laagdrempelig en vrijblijvend bieden op de huurprijs van bedrijfs-, kantoor- of winkelpanden. Kees-Jan Verplanke en Jordi van der Pas, eigenaren van Huurbieding, vertellen.

 

Wat is het?

"Huurbieding is een bedrijf dat ervoor zorgt dat iemand (persoon of bedrijf) die een werkruimte zoekt bij een aanbieder van werkruimte gebracht wordt. Deze werkruimte kan een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte zijn. Ook is Huurbieding.nl een advertentieplatform dat op eenvoudige en transparante wijze verhuurders en huurders bij elkaar brengt. Geïnteresseerden kunnen de huurprijs aangeven die past bij hun portemonnee. Hiermee brengen wij op een laagdrempelige wijze huurder en verhuurder met elkaar in contact."

Waarom dit initiatief?

"Dankzij de economische crisis en de huizenbubbel heeft de huizenmarkt en de vastgoedwereld het tot op de dag van vandaag nog steeds zwaar. Dit betekent dat er een toenemende leegstand is en dat veel ondernemers en bedrijven hun vastgoed niet kwijt kunnen tegen de prijzen die ze er voor willen hebben. Huurbieding heeft hiervoor een eenvoudige oplossing bedacht, namelijk dat er geboden kan worden op deze ruimte. Zoals je normaal al doet op Marktplaats bijvoorbeeld, met producten, waarbij je gezamenlijk tot een juiste prijs komt, gebeurt dit nu met vastgoed."

Hoe werkt het?

"Als een bieder een geschikt object tegenkomt op de website, kan hij met een vrijblijvende bieding aangeven dat hij voor deze huurprijs geïnteresseerd is in het betreffende object. Deze vrijblijvende bieding kan het begin zijn van een mooi huurvoorstel!

Aanbieders kunnen een account maken en vervolgens hun kantoor, winkel en/of bedrijfsruimte uploaden. Vervolgens kunnen zijn een marketingpakket kiezen en aan de slag gaan met de biedingen die ze ontvangen."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Op dit moment heeft Huurbieding gemiddeld 180-200 bezoekers per dag. Er worden 40 tot 50 biedingen uitgebracht per maand en ongeveer 40 panden geüpload."

Wie is er bij betrokken?

Wij, Kees-Jan Verplanke en Jordi van der Pas, zijn eigenaren van Huurbieding."

Bron:   Huurbieding