Gespot

Site gespot: Allewoonwinkels.nl

0

Een volledig overzicht van alle woonwinkels. Top of flop?

Waarom Allewoonwinkels?
“Het idee voor Allewoonwinkels.nl is ontstaan uit de constatering dat er nergens op het internet een volledig overzicht is van alle woonwinkels in Nederland.”

Wat doet Allewoonwinkels?
Allewoonwinkels.nl biedt een volledig overzicht van alle woonwinkels in Nederland. De database bestaat momenteel uit bijna 15.000 woonwinkels.”

Hoe werkt Allewoonwinkels?
“Op Allewoonwinkels.nl kan de bezoeker basisinformatie vinden van alle woonwinkels in Nederland. Dankzij de toegevoegde Google Maps-applicatie weet de bezoeker meteen waar de gevonden winkels zich precies bevinden. Daarnaast kan de bezoeker winkels beoordelen door punten te geven aan verschillende aspecten zoals bijvoorbeeld assortiment, bereikbaarheid, en service.Allewoonwinkels.nl biedt de winkels zelf de mogelijkheid om, tegen betaling, hun basisgegevens aan te vullen met logo, foto’s en zelfs video.”

Wat zijn de facts van Allewoonwinkels?
Allewoonwinkels.nl is vorige week gelanceerd en heeft nog te weinig bezoekergegevens. Er is vorige week een mailing verstuurd aan de bijna 15.000 woonwinkels van Nederland. Verwachting voor deze site zijn 75.000 unieke bezoekers en 225.000 pageviews per maand.”

Wie maakt Allewoonwinkels?
Allewoonwinkels.nl is ontwikkeld door de afdeling Online Wonen van Sanoma Uitgevers. Johan Keurentjes is uitgever van Online Wonen. Myrthe van der Erve is als manager projecten en marketing verantwoordelijk voor deze lancering. Jan-Jaap Nijemeisland is verantwoordelijk voor de technische realisering vanuit Ilse Media. Iris Wieland en Vellah Bogle doen de webredactie voor deze site.”

Frankwatching in gesprek met Annemarie Smith van Sanoma