Gespot

Site gespot: Easydecember.nl

0

“Geen december gestress en gezoek; alle informatie en inspiratie vind je op een plek

Wat doet EasyDecember.nl?
“Het is weer december. De maand van volop feest, maar de stress, dat geregel, het gezoek naar cadeaus, naar recepten, peinzen over what-to-wear en wat gaan we nou doen met Oud&Nieuw kan je echt wel gestolen worden. EasyDecember is de complete site voor alle feesten van december. Dus deze december wordt leuk en makkelijk, want we zorgen dat jij je perfect voelt, er perfect uitziet, niets vergeet, de tofste cadeaus vindt, de lekkerste appetizers maakt en weet waar je het beste Oud&Nieuw kan vieren.”

Waarom EasyDecember.nl?
EasyDecember bestaat al 3 jaar. Elk jaar wordt de site beter en uitgebreider. Dit jaar werken we samen met een 40-tal Sanoma en Ilse Media titels en wordt er nieuwe content geschreven. We hebben de site gemaakt omdat we toen een dergelijk website misten. Er zijn veel Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw sites. EasyDecember bundelt al deze feesten op een plek en geeft je tips en adviezen.”

Hoe werkt EasyDecember.nl?

“De linkerkolom bestaat uit content: redactionele artikelen en advertorials, geschreven door onze eigen redacties. De rechterkolom bestaat tips en adviezen. De ‘hoe-doe-ik-dat’s’. EasyDecember publiceert alle content in een keer. Met behulp van de datumbalk, bovenin de site, kan je snel naar je favoriete december dag, of gewoon in een keer alle tips lezen. Dat leek ons zeker zo praktisch. Elke periode heeft zijn eigen frisse kleur. Hiermee willen we breken met de standaard kleuren die je rondom de kerst altijd ziet. Fris Groen voor de Sint, sprankelend blauw voor de Kerst, bruisend roze voor Oud & Nieuw.
De belangrijkste features van EasyDecember 3.0:

  • Prominente plek voor EasyKalender
  • Zeer uitgebreide redactie met thema’s als: Eten en Drinken, Cadeaus en Feest
  • Complete recepten, cadeaus en informatie over feesten
  • Reminderservices
  • Dagelijkse prijsvraag
  • Blader-tool, blader voor en achteruit met behulp van de kalender
  • Online lootjes trekken, mensen uitnodigen voor je feest
  • Plaatsen van EasyDecember logo op producten”


Wat zijn de facts van EasyDecember.nl?

“De cijfers spreken voor zich:

  • 2006: 140.000 bezoekers in de decembermaand
  • 2007: 240.000 in de decembermaand
  • 2008: we hopen op 340.000 bezoekers. In elk geval gaan we de 200.000 ruim halen

Cadeautjes is het enige waar mensen met betrekking tot Sinterklaas op zoek naar zijn. Eten en drinken blijft een populair thema rondom de Kerst en met de Oud & Nieuw is het juist het feest waar men het meeste over wil lezen.”

Wie maakt EasyDecember.nl?
EasyDecember wordt gemaakt door een team bij Ilse Media en Sanoma. Het concept is ontwikkeld in opdracht van Ilse Media door In10 uit Rotterdam.”

Frankwatching in gesprek met Sander Remans van Ilse Media