Gespot

Site gespot: Hebbu.nl

0

Je leukste online producten bewaren en delen op Hebbu.nl. Top of flop?

Waarom Hebbu.nl?
“Op Hebbu.nl kunnen bezoekers al die leuke artikelen die ze online tegenkomen bewaren. Om ze snel weer terug te kunnen vinden, om ze aan familie en vrienden te laten zien als verlanglijstje of om ze aan te raden aan anderen. Hebbu.nl is Nederlands eerste social shopping site voor de leukste artikelen online.”

Wat doet Hebbu.nl?
“Doordat de verlanglijsten op Hebbu.nl openbaar zijn ontstaat er een grote verzameling van de leukste artikelen die op internet te vinden zijn. Hebbu.nl is de perfecte manier om nieuwe producten te ontdekken, men kan immers neuzen in de verlanglijstjes van mensen met dezelfde smaak of behoefte. En zien welke artikelen het meest populair zijn.”

Hoe werkt Hebbu.nl?

“Bezoekers voegen eenvoudig artikelen toe aan hun eigen pagina door het gebruik van de ‘hebbu.nl-button’ in hun taakbalk. Ze kiezen een titel, een omschrijving en een afbeelding. Ook kunnen trefwoorden toegevoegd worden, zodat artikelen naar eigen inzicht gegroepeerd kunnen worden.”

Wie maakt Hebbu.nl?
Hebbu.nl is een initiatief van Massop Online. Maar uiteindelijk zijn het de gebruikers die de site maken.”

I love the Webbys en Frankwatching spotten samen bijzondere internet initiatieven. Je site gespot? Great! Waarom geef je je niet gelijk op voor de Webby Awards? Deadline voor inzending is 14 december. Meer informatie over de Webby Awards is te vinden op I love the Webbys.