Gespot

Site gespot: JouwMobiel.nl

0

Volledig en onafhankelijk telefoonadvies

Wat doet JouwMobiel.nl?
JouwMobiel is een nieuwe website waarop iedereen snel en simpel een totaaloverzicht krijgt van de beschikbare mobiele telefoons in Nederland. Naast dit overzicht biedt de site de allerlaatste gebruikerservaringen van medeconsumenten, maar ook reviews van onafhankelijke experts. Op JouwMobiel vind je snel en eenvoudig de mobiele telefoon die bij je past.”

Waarom JouwMobiel.nl?
“Wij zien dat de markt voor mobiele telefoons explosief groeit en er steeds meer spelers toetreden. Het aanbod is hierdoor niet transparant en daar willen wij verandering in aanbrengen. Door de koppeling met de database van Kieskeurig zijn wij in staat om nieuwe modellen (en de ervaring hiermee) snel onder de aandacht te brengen. Ook kun je op JouwMobiel met behulp van een vergelijkingstool toestellen met elkaar vergelijken op performance en mogelijkheden. Hiermee vergemakkelijken wij het keuzeproces, op een volledig onafhankelijke wijze.”

Hoe werkt JouwMobiel.nl?
JouwMobiel is op drie pijlers gebaseerd:

  • Toestelinformatie/nieuws. Hier vind je de laatste nieuwtjes op het gebied van mobiele telefonie. Zoals de laatste modellen en verkoopinformatie.
  • Toestelvergelijker. Hier kun je alle toestellen van verschillende merken met elkaar vergelijken. Dit doe je door een shortlist te maken van de nieuwste modellen. Je vergelijkt ze onder andere op basis van functies, design en geheugen. Je kunt maximaal vier modellen naast elkaar zetten.
  • Ervaringen van medeconsumenten en experts. Nieuwe toestellen worden onderworpen aan een kritisch onderzoek. De telefoon wordt algemeen bekeken, maar ook het uiterlijk en wat er in de verpakking zit, nemen we onder de loep. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.”

Wat zijn de facts van JouwMobiel.nl?
JouwMobiel is afgelopen maandag officieel live gegaan. Het is nog iets te vroeg om de bezoekersaantallen te vermelden, maar we verwachten dat de website goed zal worden bezocht. Naast zoekmachineoptimalisatie hebben we ook een marketingcampagne opgestart die in de aankomende maanden actief is.”

Wie maakt JouwMobiel.nl?
“We werken samen met Marc Rutten, de hoofdredacteur van de site en directeur/eigenaar van Creative Phone Works. Daarnaast is de website gekoppeld aan de solide productdatabase van Kieskeurig. Unieke en vooral accurate content is van essentieel belang voor het opbouwen van een kwalitatief sterke website. Wij maken niet alleen gebruik van de Kieskeurig feed, maar nemen het beheer ervan ook op ons. Daardoor leveren we altijd de juiste informatie op onze eigen site, op de site van Kieskeurig, maar ook op een groot aantal websites van vooraanstaande online-winkels.”

Frankwatching in gesprek met Simone Klippel van JouwMobiel.nl.