Gespot

Site gespot: Webspecialistenvacaturebank.nl

0

Iedere dag nieuwe vacature voor webprofessionals

Wat is Webspecialistenvacaturebank.nl?
“De Webspecialistenvacaturebank biedt het meest uitgebreide overzicht van vacatures gericht op banen in de internet en nieuwe media sector. Webprofessionals vinden binnen maximaal 3 klikken hun baan en bedrijven kunnen binnen 30 seconden hun vacature plaatsen.

Webspecialistenvacaturebank is bedoeld voor startende en ervaren:

  • Webdesigners
  • Interaction designers
  • Flash en Actionscripters
  • Webredacteuren
  • Webmasters
  • Webdevelopers
  • Echte e-marketeers
  • En alle anderen met een passie voor internet

Bedrijven kunnen vacatures plaatsen voor vaste en tijdelijke krachten, freelancers en stagiaires. Het aanbod op de site is altijd actueel.”

Waarom Webspecialistenvacaturebank.nl?
“Inspiratie komt vaak voort uit frustratie. Als webdesigner, redacteur en developer vonden we geen vacaturesite puur gericht op webprofessionals. Bij veel vacaturebanken moet je zoeken met keywords en/of meerdere algemene criteria. Je krijgt dan een lange lijst met functies. En daar was voor ons vaak meer dan de helft niet interessant. De functies waren te algemeen of toch niet gericht op internet of de termijn was verstreken. Met Webspecialistenvacaturebank behoort dit tot het verleden.

De andere kant van het verhaal (de werkgever) leerden we kortgeleden kennen. Tijdens een project bij een grote internetorganisatie zagen we hoeveel tijd recruiters bezig waren met het plaatsen van vacatures. Hoe veel ergernis dat veroorzaakte, omdat iedere aanbieder een eigen applicatie en inlogcode gebruikte. Voor iedere vacaturebank was een aparte handleiding nodig! Met al deze ervaringen hebben we rekening gehouden tijdens het ontwerp.”

Hoe werkt Webspecialistenvacaturebank.nl?
“Voor de webprofessionals werkt Webspecialistenvacaturebank als volgt: klik op vacature zoeken, klik dan op de gewenste rubriek en sorteer wat jij belangrijk vindt. De jobaanbieders kunnen een vacature aanmelden, het formulier invullen en direct versturen.”

Wat zijn de facts van Webspecialistenvacaturebank.nl?
Webspecialistenvacaturebank is actief vanaf 1 juli 2008 en had de officiële kick-off op 1 oktober 2008. We hebben gemiddeld 250 actuele vacatures, waarvan gemiddeld 40% fulltime, 50% uren in overleg en 10% parttime. En die vacatures zijn door heel Nederland.”

Wie maakt Webspecialistenvacaturebank.nl?

Webspecialistenvacaturebank wordt gemaakt door een team van 5 mensen met een passie voor internet onder leiding van mij, Suzanne Terveen. Ik ben vanaf 1994 serieus met internet bezig en ken de internetbranche door en door. Vanaf 1999 ben ik eigenaar/directeur van Progresso en heb ik een groot aantal organisaties verder gebracht op internet.”

Frankwatching in gesprek met Suzanne Terveen van Webspecialistenvacaturebank.nl