Gespot

SNS Bank Layar: Dichtstbijzijnde SNS geldautomaat of winkel

0

Eenvoudig de dichtstbijzijnde SNS automaat of – winkel vinden. In gesprek met Roland Kroes van SNS REAAL

Wat doet de applicatie?

“Met de SNS Bank Layar kunnen gebruikers (klanten, maar natuurlijk ook niet-klanten) met behulp van de Layar toepassing op hun smartphone de dichtsbijzijnde locatie van een SNS geldautomaat of SNS winkel vinden. Dat is handig, omdat klanten van SNS Bank bij een geldautomaat van SNS Bank niet gebonden zijn aan de opnamelimiet van 250 euro én omdat je daar meerdere keren per dag geld kunt opnemen. En in een SNS winkel kunnen klanten niet alleen terecht voor vragen en advies, maar ook om te internetbankieren.”

Waarom deze applicatie?

“SNS Bank streeft ernaar klanten te laten bankieren op de manier waarop zij dat willen. Internetbankieren vormt daarvoor de basis. Mobiele internettoepassingen zoals de SNS Bank Layar vormen een aanvulling daarop.”

Hoe werkt de applicatie?

“Als gebruikers de SNS Bank Layar hebben geactiveerd en ze richten de camera van hun mobiele telefoon op hun omgeving, dan zien ze op hun scherm de route naar de dichtstbijzijnde SNS Bank geldautomaat of SNS winkel. In het geval van een geldautomaat kan die route overigens ook naar de HEMA leiden. SNS Bank heeft in meer dan 300 HEMA filialen een geldautomaat staan.”

Wat zijn de facts?

“Er zijn geen specifieke cijfers over de SNS Bank Layar beschikbaar. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en die zullen er ook niet komen. We willen met deze toepassing onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.”

Wie maakt de applicatie?

“De toepassing is ontwikkeld door OneShoe in Utrecht. Zij hebben onder meer de TNT Post Layar ontwikkeld en mobiele websites gemaakt voor GroenLinks en het Utrechts Monumentenfonds.”