Gespot

Stedenkorting app: Alle deals per stad in 1 overzicht

0

De website Stedenkorting.nl biedt een overzicht van alle deals per stad. Vanaf nu zijn de mobiele apps van Stedenkorting.nl gratis te downloaden voor iPhone, iPad en Android. Twan Pulles, algemeen directeur Promodeals, vertelt.

Wat is Stedenkorting app?

“De app van Stedenkorting.nl brengt het handige overzicht met alle deals van Groupon en Groupon-klonen nu ook naar je mobiel. Via de gratis applicatie heb je alle aantrekkelijke aanbiedingen van websites als Groupon, Sweetdeal, SaveMyDay, Groupdeal, Groupolitan, LivingSocial en vele anderen echt letterlijk binnen handbereik. Met behulp van de Stedenkorting applicatie kun je eenvoudig alle deals per stad bekijken en door het eenmalig instellen van jouw favoriete steden ben je letterlijk één klik verwijderd van alle deals uit jouw omgeving.”

Waarom dit initiatief?

“De applicaties van Stedenkorting.nl zijn primair bedoeld als traktatie voor de vaste bezoekers. Met name de laatste weken ontving de redactie steeds vaker het verzoek om het overzicht met lokale deals naar de mobiele platformen te brengen. Net zoals de website biedt de app het meest complete overzicht met alle Grouponachtige sites, gerangschikt per stad.

Het overzicht van Stedenkorting.nl onderscheidt zich doordat alle nieuwe deals handmatig worden gecontroleerd en de beschikbare content wordt aangevuld. De redactie zit letterlijk dag en nacht stand-by om jou op ieder gewenst moment de nieuwste deals op een presenteerblaadje voor te schotelen. Daarnaast is Stedenkorting.nl het enige overzicht in Nederland dat ook de locatiegegevens van de deals toont. Hierdoor kan een gebruiker alle informatie van de aanbieding terugvinden in het overzicht en hoef je enkel door te klikken naar de aanbieder wanneer je de deal daadwerkelijk wil kopen.”

Hoe werkt Stedenkorting app?

“De app is er voor iPhone, Android en iPad. Hij is bewust eenvoudig opgezet zodat je snel alle relevante deals kunt raadplegen. Geen overbodige informatie; alleen maar deals! Je stelt eenmalig je favoriete steden in en vanaf nu verschijnen alle deals van deze steden in het eerste tabblad: ‘Favorieten’. Via het tweede tabblad ‘Steden’ kun je van alle Nederlandse steden de beschikbare deals bekijken. Via het icoon ‘Toevoegen aan favorieten’ kun je te allen tijde een stad toevoegen of verwijderen aan je lijst met favoriete steden.

Het tabblad ‘Aanbieders’ biedt een overzicht van alle beschikbare aanbieders. Zo kun je snel alle deals van aanbieders als bijvoorbeeld Groupon in één oogopslag bekijken. Zoals de naam al doet vermoeden biedt de laatste menukeuze ‘Instellingen’ ruimte aan je persoonlijke voorkeuren. Via dit onderdeel kun je je favorieten beheren, inschrijven voor de nieuwsbrief of de algemene voorwaarden raadplegen.”

 

Wat zijn de facts?

“Sinds de lancering in juni 2011 is de website Stedenkorting uitgegroeid tot het meest populaire overzicht van deals van Grouponachtige sites. Door de juiste combinatie van het volledige aanbod en de overzichtelijke presentatie kiezen de echte kenners massaal voor dit overzicht om de lokale aanbiedingen te bekijken. Ook de applicaties van Stedenkorting zijn gewild, want in de eerste week werd de applicatie al ongeveer op duizend mobiele apparaten geïnstalleerd. Het verdienmodel achter de applicatie is gebaseerd op affiliate marketing. De applicatie is voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken, want Stedenkorting.nl ontvangt een commissie voor iedere gerealiseerde verkoop.”

Wie is er betrokken bij Stedenkorting app?

“Stedenkorting.nl is een initiatief van Promodeals. Promodeals is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van de website JouwAanbieding.nl. JouwAanbieding.nl biedt een overzicht van alle dagaanbiedingen, de zogenaamde iBood-klonen, en is sinds 2007 uitgegroeid tot het meest bezochte aanbiedingen-portaal. Met ruim 20.000 unieke bezoekers per dag geeft JouwAanbieding.nl het nakijken aan alle concurrerende initiatieven op het gebied van aanbiedingen, kortingen en voordeel. Tot op heden is Promodeals de enige organisatie in de Benelux die op professioneel niveau actief is met het bundelen van dagelijkse aanbiedingen en periodieke verkopen.”