Gespot

SuperSales.nl: Doorzoek aanbiedingen van 80 kledingwinkels

0

Vanaf vandaag is het een stuk makkelijker om te besparen op je kledinguitgaven. Je kunt met één zoekopdracht alle aanbiedingen van 80 kledingwinkels doorzoeken. Pim van den Broek, initiatiefnemer van SuperSales, vertelt.

Wat is het?

“Op SuperSales.nl kun je alle aanbiedingen van zo’n 80 kledingshops doorzoeken. Het gigantische aanbod van kleding op internet is erg versnipperd, zeker als je op zoek bent naar waarde voor je geld. Daarom verzamelen wij alle aanbiedingen van de beste webshops op één plek. Vervolgens kun je filteren op productgroep, merk, kledingmaat, kleur en kortingspercentage.

Eén van de handige functies is dat we je via e-mail dagelijks op de hoogte wordt gehouden van de producten die jij leuk vindt. Zo kun je je interesses, zoals favoriete merken, maten en budget opgeven, waarna we je op een door jou zelf gekozen moment een mail sturen met de artikelen die die dag in de aanbieding zijn gegaan.”

Waarom dit initiatief?

“De website is ontstaan uit eigen frustratie. We kwamen er geregeld achter dat onze maten niet meer beschikbaar waren tijdens de uitverkoop. Op SuperSales kun je daarom je maten invoeren en opslaan in jouw persoonlijke account, waarna we alleen de aanbiedingen tonen die daadwerkelijk in jouw maat beschikbaar zijn. Tevens kunnen we, als je dat wilt, dagelijks een mail sturen met kleding die jíj leuk vindt. Op deze manier ben je als eerst op de hoogte van de koopjes en vis je nooit meer achter het net!”

Hoe werkt het?

“Eerst maak je een keuze tussen herenkleding, dameskleding of kinderkleding. Vervolgens zie je al de kledingstukken en kan het snuffelen beginnen. Het aanbod van een kwart miljoen kledingartikelen moet uiteraard goed te filteren zijn. Daarom hebben we een flink aantal filters gemaakt, waardoor je echt de koopjes kunt vinden die jij leuk vindt. Als je met de filters een mooie selectie gemaakt hebt, is kun je een ‘Sale Alert’ aanmaken. Je krijgt nieuwe artikelen die aan de zoekopdracht voldoen dan in je mailbox.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“Momenteel is bij SuperSales het aanbod van zo’n 80 shops te vinden. Het aantal artikelen dat in de aanbieding is bij deze shops, ligt momenteel rond de kwart miljoen. We blijven shops toevoegen: de grote warenhuizen, maar ook de kleine boutiques. We denken dat daar echt de kracht van de site zit.”

Wie is er bij betrokken?

“De website is bedacht en ontwikkeld door Jochem Prins en Pim van den Broek. Beide zijn hun carrière begonnen bij ilse media en zijn nu enige tijd zelfstandig ondernemer.”