Gespot

Uwfeestje: Vergelijk verschillende horeca voor je feestje

0

Wil je binnenkort een feestje geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Via Uwfeestje.nl kun je er voor zorgen dat de catering in ieder geval op en top geregeld is. Rob Meijer, initiatiefnemer van Uwfeestje.nl, vertelt.

Wat is het?

“Met Uwfeestje.nl kun je gemakkelijk je wensen op het gebied van catering voor je feestje aangeven en zo in contact komen met de juiste aanbieders. Je wensen worden doorgestuurd naar horeca die op jouw wensen aansluiten. Vervolgens kan de geïnteresseerde horeca die aan jouw wensen voldoet, direct een mail sturen met een interessant aanbod. Je legt de afspraken vast en het feest kan beginnen! Uwfeestje.nl is kosteloos voor zowel de gene die een feestje wil geven als voor de horeca.”

Waarom dit initiatief?

“Uwfeestje.nl zorgt voor een betere afstemming tussen klant en horeca. Als je een cocktailbar, wijnbar, barbecue, tapas of misschien foodtrucks wilt in je tuin, kun je dat aangeven in het wensenformulier. Aan de hand van de reacties, uitstraling, recensies, aanbod en prijs kun jij bepalen welk bedrijf het beste bij jouw opdracht past. Naast dat je horeca gaat vinden die veel beter bij jou past, is de voorbereiding naar jouw feestje ook nog eens stukken leuker!”

Hoe werkt het?

“Uwfeestje.nl werkt eigenlijk in 3 eenvoudige stappen. Eerst laat je jouw wensen achter. Vervolgens worden bedrijven daar van op de hoogte gebracht. Geïnteresseerde horeca die aan jouw wensen voldoet, kunnen dan contact met je opnemen. Tenslotte kun je de horeca die met jou contact hebben opgenomen vergelijken en bepalen wie de catering van jouw feest mag verzorgen. Jij maakt de verdere afspraken samen met het horecabedrijf.

Bedrijven kunnen zich via de ‘inschrijven bedrijven’-knop aanmelden. Alle bedrijven die zich aanmelden worden gecontroleerd.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“We zijn pas enkele weken bezig met het concept, maar de reacties zijn overweldigend. Inmiddels zijn de eerste partijen al geboekt en is er al op diverse locaties catering via uwfeestje.nl geleverd. Afgelopen week hebben wij in een week tijd ruim 40 nieuwe aanmeldingen van horecabedrijven gehad! Het is een hele eerlijke manier van handel en dit krijgen wij dan ook voornamelijk als reacties terug van de bedrijven.”

Wie is er bij betrokken?

“Samen met Geert Römer heb ik dit platform opgericht. Wij hebben de taken goed verdeeld. Wij kijken met veel plezier naar de toekomst!”