Gespot

Vakanties: Beheer je eigen dochterpagina

0

Zet op jouw pagina alles over jouw favoriete land of stad en deel mee in de opbrengst. Een gesprek met Michiel Tielemans over Vakanties.

Wat doet de site?

“Vakanties is een verzameling dochterpagina’s met elk een specifiek onderwerp gericht op vakanties en reizen. Dit onderwerp kan een land, regio, bestemming of reisinteresse zijn. Het onderwerp kan dus bijvoorbeeld ‘Portugal’ zijn, maar ook ‘Algarve’, ‘Lissabon’ of ‘Duiken’. Al deze dochterpagina’s worden beheerd door iemand die affiniteit heeft met dit onderwerp.

Als beheerder kun je geld verdienen aan het bezoek dat je krijgt met jouw dochterpagina. Je krijgt namelijk een deel van de opbrengst rondom Vakanties. Zo werken we aan een goed gevulde website.”

Waarom deze site?

“Wij denken dat het relevant is voor een reiziger om tips te krijgen van mensen die verstand hebben van de plaats waar ze over schrijven. Kenners, reizigers die weten hoe het op de betreffende vakantiebestemming reilt en zeilt. Je ziet momenteel nog geen enkele andere website die reisonderwerpen op deze manier in handen van beheerders geeft, en ze daar ook nog eens voor beloont.”

Hoe werkt de site?

“Iedereen kan zich aanmelden om beheerder te worden van een van de bestemmingen of reisonderwerpen van Vakanties, en kan daardoor mee profiteren van deze ijzersterke URL. Kijk om je aan te melden maar eens hier. Je kunt dan reistips, ervaringen en verhalen plaatsen op jouw dochterpagina, en maakt daarmee je dochterpagina een persoonlijke pagina over het reisonderwerp. Jij bent de expert!”

Wat zijn de facts?

“De eerste resultaten zijn overweldigend, we hebben al bijna 250 aanmeldingen voor dochterpagina’s gehad.”

Wie maakt de site?

Vakanties.nl is gemaakt door het team achter de reisvergelijker Olezo, de review-zoekmachine VakantieOordeel en familie-community Familieband.”