Gespot

Wereldreizigers: Handige reistips & info over de meest uiteenlopende reisbestemmingen!

0

Wereldreizigers, opgelet! Er is een nieuwe site in town, vol met inspirerende verhalen en handige tips voor jouw volgende reizen! Hidde Rijna, oprichter van Wereldreizigers, vertelt.

Wat is het?

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. Met artikelen over de meest uiteenlopende reisbestemmingen en handige reistips vermaken wij reisliefhebbers over de hele wereld.

We willen in de toekomst steeds meer handigheidjes gaan toevoegen aan onze site, zoals een currency converter, tijdsverschillen, het prijsniveau (wat kost een biertje?) en nog veel meer!”

Waarom dit initiatief?

“Ik ben zelf helemaal gek op reizen, maar miste een leuke website die mij zou inspireren voor mijn volgende trips. Daarnaast ben ik al enige tijd internetondernemer en wilde ik nog steeds een keer mijn reislust met online ondernemen combineren. Met Wereldreizigers is mijn droom eindelijk uitgekomen! Je moet van je hobby je werk maken zeggen ze altijd, niet?”

Hoe werkt het?

“Regelmatig posten wij nieuwe artikelen op onze website. Je kunt ons volgen via social media, of je schrijft je in voor de gratis nieuwsbrief! We zullen dit steeds verder gaan uitbreiden. Je kunt ons het beste zien als een online magazine, waar je jezelf kunt laten inspireren als je van reizen houdt.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“Op dit moment zijn wij nog niet bezig met cijfers. We wilden vooral een gave website bouwen. Maar we hebben er uiteraard geen problemen mee als onze bezoekers op onze advertenties klikken. Wel groeit ons aantal Facebook-fans als kool, wat ook weer terug te zien is aan de bezoekersaantallen op de site. Dat geeft wel een kick ja!”

Wie is er bij betrokken?

“De website heb ik zelf gebouwd. Met WordPress kun je toch een hoop voor elkaar krijgen, mits je er gewoon goed de tijd voor neemt. Een goede vriend van mij, Sander Spiering, is ook helemaal gek op reizen. Hij schrijft de meeste artikelen. Een andere vriend van mij, Ronald Schoonrok (Creativiteiten), is een onwijs goede designer. Hij heeft mij geholpen met het ontwerpen van de logo’s. Ik ben echt superblij met het resultaat!”