Gespot

Familieband: stamboom in widget formaat

0

Stambomen van bekende families

Wat doet de Familieband widget?
“De Familieband widget is een verkleinde weergave van een stamboom op Familieband.nl. Je kunt als je op onze site een stamboom hebt, een gadget maken van je eigen stamboom, maar nu bieden we dus ook op Hyves een aantal stambomen van beroemde personen aan.”

Waarom de Familieband widget?
“De widget is gemaakt om nog gemakkelijker je stamboom te delen, en andere familieleden enthousiast te maken om mee te werken aan een stamboom. De stambomen van beroemde personen zijn een leuke feature voor fans en watchers. Familieband.nl is het eerste familienetwerk dat dit doet.”

Hoe werkt de Familieband widget?
“De widget werkt als volgt: wordt lid van Familieband.nl. Maak je eigen stamboom aan. Bij de stamboom staat een optie ‘Zet je stamboom op je blog, website of Hyves’. Als je daarop klikt, volgt een scherm waar je de gadgetcode kunt vinden. Met die gadgetcode kun je zoals ingericht door Hyves op jouw persoonlijke hyves pagina de gadget plaatsen. Wil je echter een stamboom van een beroemdheid, ga dan naar stambomen.hyves.nl. Als je bij Hyves ingelogd bent kun je de stamboom eenvoudig kopiëren.”

Wat zijn de facts?
“De gadget werd na de eerste dag al 100 keer gebruikt, we zitten nu al rond de 1000 keer.”

Wie maakt de Familieband widget?
“De widget is gemaakt door het team van Familieband.nl, de grootste online familiecommunity van Nederland.”

Frankwatching in gesprek met Michiel Tielemans van Familieband.nl.