Gespot

Zankyou app: Agenda, cadeau’s & foto’s voor het bruidspaar

0

Je trouwdag en de weg ernaar toe is een drukke periode. De Zankyou-app kan je helpen, door het delen van je trouwfoto’s, geschenken en agenda met je vrienden en familie. Michelle van Mens, betrokken bij Zankyou, vertelt.

Wat is het?

"ZankYou is een trouwapp. Zo is er een mogelijkheid tot het volgen van de huwelijksagenda, het geven van cadeaus en het direct maken en delen van foto´s. Bekijk de cadeaus die je hebt gekregen en schrijf direct een bedankje. Deel daarnaast je trouwagenda en -foto's met je gasten. Laat de gasten dit ook met het bruidspaar delen.

Koppels zich inloggen op ieder moment van de dag. Hierdoor wordt het nog makkelijker voor bruidsparen om een eigen website te maken en te beheren. Ook kunnen gasten makkelijk communiceren met het bruidspaar via deze app."

Waarom dit initiatief?

"Wij willen alle bruidsparen en gasten zo goed mogelijk helpen met het organiseren van hun bruiloft."

Hoe werkt het?

"Via Zankyou hebben koppels de mogelijkheid om hun eigen cadeaulijst op te stellen waarbij zij kunnen kiezen uit meer dan 1500 cadeaus. Mensen kunnen kiezen uit  huwelijksreizen, donaties aan goede doelen, arrangementen en meer. Gasten kunnen via de persoonlijke website van het bruidspaar de cadeaus bekijken, en natuurlijk hebben zij de mogelijkheid om een cadeau te schenken. Het bruidspaar ontvangt het geschonken geld op hun bankrekening."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Zankyou is een online bedrijf dat zich heeft gepositioneerd in de trouwbranche. Zankyou is momenteel actief in achttien landen en heeft een netwerk van medewerkers waardoor er meer dan acht verschillende talen gesproken worden."

Wie is er bij betrokken?

"Alleen Zankyou zelf is betrokken bij deze app."

Bron:   Zankyou app  -  Download