Weekenddienst…

0

Ik draai dit weekend weekenddienst. Ja, inderdaad af en toe op zoek naar nieuwe Heineken en Podcasting berichten, dat begint lekker op te lopen. De grote klap gaat vermoedelijk morgen komen, ik vrees dat ik dan ook moet afhaken. Lijkt me iets voor Qi (het bureau achter het concept) om dan door te pakken 😉

Maar ik fungeer dit weekend ook als (een van de) stand-ins voor Marco op Marketingfacts.nl. Om die reden – en bij wijze van uitzondering! – vandaag hier wat links naar berichten die ik daar dit weekend gepost heb.

Trend 2005: naast Podcasting nu BroadCatching

Toename in zakelijk en privé surfen op het werk

Crystal Clear site krijgt waardering

Resultaten SpinAwardsMonitor 2004

Steeds meer kranten met RSS

Leesvoer genoeg toch? En morgen pak ik hier de draad gewoon weer op hoor!