Innovatie

Top 10 Google apps

0

[[image:top10google.jpg::right:1]]Het wordt hier definitief de week van de lijstjes: CNet heeft een review en beoordeling van het beste dat Google te bieden heeft. Om je nog een keer met de neus op de feiten te drukken hoe groot Google nou eigenlijk is. En dan hebben ze Google Search er nog niet eens bij staan…

Google gaat steeds verder om je te helpen bij het communiceren, managen van multimedia of kalender en het aanbieden van kaarten en zelfs van virtuele werelden. Sommige van deze tools integreren naadloos met elkaar, terwijl anderen nog op zichzelf staan. Het grootste deel van deze services is nog in een bèta versie en gaat zich naar verwachting nog verder ontwikkelen. Dit is de Top 10 waar ze bij CNet het meest van zijn gecharmeerd. Bij elke tool kun je doorklikken naar een review.

Meer leden van de Google familie (met review) vind je hier. Ik geloof dat in mijn Top 10, naast Google Search, zeker ook Google News, Google Notebook (zie ook hier), Google Video beta en Google Trends zouden voorkomen. En er is eigenlijk nog zoveel meer… Zo’n lijstje leidt al snel tot eigen lijstjes of het uitspreken van een eigen persoonlijke voorkeur. Wat mis jij nog in deze Top 10?