Frankwatching lanceert Frankwatching Vacatures

0

Een vacature in de aanbieding? Op zoek naar een nieuwe baan? Meld je dan aan bij Frankwatching Vacatures! Na het succes van de Event agenda en Opleidingen lanceren we nu deze nieuwe service. Frankwatching Vacatures biedt bedrijven – de eerste maand zelfs gratis! – de gelegenheid om hun vacatures bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Potentiële kandidaten hebben de mogelijkheid om hierop snel en eenvoudig te reageren.

Waarom Frankwatching Vacatures?

Een groeiend aantal organisaties vroeg ons de afgelopen periode of het plaatsen van vacatures mogelijk was. Dat was tot nog toe niet het geval, maar de vraag zette ons wel aan het denken. En we kwamen tot de conclusie dat Frankwatching een uiterst geschikt platform is om potentiële werkgevers en werknemers aan elkaar voor te stellen: hier zitten mensen met gedeelde interesses en relevante kwaliteiten.

fw-vacaturesMaar we wilden de vacatures niet zomaar aanbieden. Het creëren van een aparte omgeving leek het Frankwatching-team een mooie toevoeging aan de website, en was daarom een logische volgende stap. De laatste weken hebben we alle zeilen bijgezet om Frankwatching Vacatures te maken tot wat het nu geworden is. Met trots presenteren wij vandaag het resultaat!

Wat kunnen bedrijven met Frankwatching Vacatures?

  • Bedrijven kunnen hun vacatures voorleggen aan een grote groep potentiële kandidaten. Frankwatching zit dicht op de arbeidsmarkt, heeft ruim 170.000 unieke bezoekers per maand en bereikt dagelijks grote aantallen marketeers, mediaprofessionals, consultants, communicatieprofessionals, studenten en ICT-ers.
  • Van nieuwe vacatures wordt melding gemaakt in de rubriek Vacatures, via de Vacature-widget in de zijkolom, via eigen RSS-feeds en (zeer binnenkort ook) in de nieuwsbrief.
  • Bedrijven kunnen vacatures in allerlei soorten vormen aanbieden en daarbij kiezen uit de volgende dienstverbanden: contract, freelance, fulltime, interim, parttime, stage, studentenwerk, tijdelijk, vakantiewerk en vrijwillig.
  • In de eerste maand kunnen bedrijven en werving- en selectiebureaus gratis vacatures plaatsen.

Wat kunnen werkzoekenden met Frankwatching Vacatures?

  • Werkzoekenden kunnen zoeken in een grote database met vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Dan kun je heel eenvoudig reageren door te klikken op de link onderaan de advertentie. Er verschijnt dan direct een reactieformulier.
  • Wil je solliciteren, dan kun je met behulp van sjablonen gemakkelijk en snel een motivatie opstellen.
  • Elke zoekactie in de vacaturedatabase genereert een RSS-feed waarop je je kunt abonneren. Verder heeft elke rubriek een eigen RSS-feed (zie het overzicht). De nieuwste vacatures vind je ook in de widget (in de kolom hiernaast) en binnenkort ook in onze nieuwsbrief.

De vacatures kunnen aangeboden en gevonden worden in 4 verschillende categorieën: Marketing & Communicatie, ICT, Media en Sales. Op dit moment zit er al een groot aantal vacatures in onze vacaturebank. Dat aanbod zal de komende maanden verder uitbreiden.

Frankwatching-Vacatures

Om de lancering van Frankwatching Vacatures te vieren kunnen bedrijven vanaf vandaag vier weken lang gratis vacatures plaatsen! We zullen deze periode trouwens ook benutten om hier en daar nog wat zaken te finetunen. Vanaf 16 december 2009 gaan we dan officieel van start.

Meer weten over de nieuwe service?

Frankwatching Vacatures heeft uiteraard ook een eigen plek gekregen op de website. Hier vind je de vacatures en zoekmogelijkheden, via de rechterkolom van de rubriek Vacatures kun je je als bedrijf of werkzoekende (‘kandidaat’) registreren. Op de pagina Over vacatures vind je meer algemene informatie en natuurlijk ook de RSS-feeds.

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en alle feedback is zoals gewoonlijk erg welkom!