Video

Rob Wijnberg: “Belangrijkste ingrediënt van succes is een eerlijk verhaal” [VIDEO]

0

Rob Wijnberg (1982) is columnist, journalist, filosoof, publicist en hoofdredacteur van nrc.next. Aan Ronnie Overgoor vertelt hij over de unieke positie van NRC.next in de krantenwereld en de belangrijke rol die internet daarin speelt. “Onze lezers zoeken in onze krant de informatie die iets toevoegt aan wat ze via andere kanalen al te weten zijn gekomen.”

Een groot deel van de abonnees van NRC.next bestaat uit ‘nieuwe krantenlezers’: lezers die voorheen geen kranten lazen, maar die in NRC.next een goede aanvulling zien op hun andere informatiebronnen. Dat vergt van de krant een frisse blik op nieuws. Maar tegelijkertijd maakt de krant dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van het NRC.

Deze content is niet langer beschikbaar.

Bekijk ook de andere interviews in de serie MWG 2011. De serie wordt aangeboden in samenwerking met Sanoma Digital.