Verdieping

Online Campagne Top 5: Verzekeringen

0

Online campagnes lenen zich bij uitstek voor het realiseren van zowel Brand-, Reach- als Response-doelstellingen. De interactiemogelijkheden die internet biedt, zijn uniek. Bekijk in deze top 5 hoe adverteerders uit de verzekeringsbranche online hebben ingezet.

1. FBTO Reizen – Take-over

Adverteerder: FBTO

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: OMD
Creatief bureau: Lost Boys

Deze impactvolle Take-over zet mooi een vakantiestemming neer van wintersport tot zomervakantie en verwijst slim naar het verzekeringsproduct; een doorlopende reisverzekering. Een goed uitgewerkt creatief concept waarbij de boodschap mooi wordt uitgebeeld.

Bekijk deze uiting

2. Univé Zekur – FloorAd

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.

Adverteerder: Univé
Mediabureau: M2Media
Creatief bureau: LaComunidad

Een opvallende FloorAd waarbij slim gebruik is gemaakt van de reeds bestaande tv-commercial. Het totaalconcept van de plaatsing binnen het juiste Jongeren Umfeld, advertentiecontent die aansluit bij de doelgroep en de duidelijke call-to-action maken dit tot een sterke inzet.

Bekijk deze uiting

3. VGZ Gezin – Take-over

Adverteerder: VGZ

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: M2Media
Creatief bureau: Energize

De op creatieve wijze aan elkaar verbonden display-formaten vormen een aandachttrekkend geheel. Juist door de communicerende elementen is de uiting erg opvallend en houdt deze de aandacht vast. Ook deze uiting heeft een duidelijke boodschap met call-to-action.

Bekijk deze uiting

4. Interpolis – Take-over

Adverteerder: Interpolis

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Media Bureau: OMD
Creatief bureau: FHV/BBDO – Proximity

Fraaie Take-over waarin de producten van de nieuwe webshop goed naar voren komen. De huisstijl is hierbij mooi doorgetrokken. Geen spannende animatie, maar wel een duidelijke boodschap.

Bekijk deze uiting

5. Ohra – Take-over

Adverteerder: Ohra

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Media Bureau: OMD
Creatief bureau: Squal Media

De creatie sluit goed aan bij de te bereiken doelgroep. De uiting maakt snel duidelijk dat de waarde van de inboedel al snel oploopt en de moeite van het verzekeren waard is. Sterk door zijn eenvoud.

Bekijk deze uiting

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, FMCG, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer voorbeelden van impactvolle campagnes en succesvolle online cases.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier of via Twitter of Facebook snel aan!