Cases

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten? Denk dan eens aan opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals take-overs, billboards, layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding- of awarenessdoelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. Opel Mokka –Takeover

Adverteerder: Opel

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Vizeum
Creatiefbureau: eBoost Interactive

Interactieve Take-over voor de nieuwe Opel Mokka waarbij de sitebezoeker na klik de mogelijkheden van de auto kan bekijken via diverse video’s. Via de close-up video’s krijg je een goede indruk van de auto en interieur. En dit alles zonder de website te verlaten.

Bekijk uiting

2. 50 Jaar James Bond – Expandable Header

Adverteerder: 20th Century Fox 

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Vizeum
Creatiefbureau: Mindbus

Mooie Expandable Header voor de promotie van de 50 jaar James Bond Box. Na mouse-over expant de Header, waarna de trailer voor de box begint te spelen met fragmenten uit diverse Bondfilms van de afgelopen 50 jaar.

Bekijk deze uiting

3. ANWB Herfstuitje – Takeover

Adverteerder: ANWB

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: MEC Global
Creatiefbureau: The Valley

Deze leuke Take-over van de ANWB laat een greep uit de Nederlandse herstvakantie-uitjes zien. Dit alles ingezet binnen een zeer relevant Umfeld.

 

Bekijk deze uiting

4. Miljoenenjacht – Take-over

Adverteerder: Miljoenenjacht

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Media Contacts
Creatiefbureau: Kris Visser

Een impactvolle Take-over waarbij de Postcode Loterij de aandacht opeist en de Miljoenjacht krachtig onder de aandacht brengt. Mooi gemaakt en voorzien van sterke call-to-action.

 

Bekijk deze uiting

5. de Bijenkorf – PortraitAd

Adverteerder: de Bijenkorf

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Digilogue
Creatiefbureau: Kris Visser

Met een PortraitAd, die uit diverse modules opgebouwd kan worden, trekt de Bijenkorf de aandacht naar de Drie Dwaze Dagen. Met de inzet van video wordt de aandacht naar de uiting getrokken. Tevens kan direct het aanbod bekeken worden en wordt de winactie onder de aandacht gebracht.

Bekijk deze uiting

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk voorbeelden van diverse Rich Media formaten.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!