Video, Strategie

Zo overtuig je je manager van de kracht van social media

0

Je wil graag meer tijd besteden aan social media, maar hoe overtuig je je manager of CEO? Hoe krijg je jouw team enthousiast over jouw social mediastrategie? Tijd is geld en niet alle medewerkers in je bedrijf zijn overtuigd van de kracht van social media. Hoe pak je dit goed aan?

Sociale media strategie in 60 minuten

Een social mediastrategie opzetten is ontzettend energie-en tijdrovend. Tenzij je Jarno Duursma bent! Deze Frankwatchingauteur en social media expert heeft al zijn kennis die hij in jaren verzameld heeft, samengevat in een boek dat je in 60 minuten kunt uitlezen. En ik heb even met hem in de Skype gehangen om te praten over een van de belangrijkste en moeilijkste stappen in het opzetten van een strategie: je bedrijfsmanager of CEO overtuigen van de kracht van social media. Hoe leg je uit dat je bedrijf meer tijd, en dus geld, moet steken in digitale marketing? Jarno legt het uit in deze video!

Accepteer cookies

Overtuig je manager en team

Vanaf 2:56 geeft Jarno handige tips voor het vinden van steun bij leidinggevenden, rond 3:15 geeft Jarno uitleg hoe je jouw team van hun koudwatervrees kunt afhelpen, en vanaf 3:44 legt Jarno uit hoe je het beste met je social media plan naar management kunt stappen.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over social mediastrategie of over de tips die Jarno in de video geeft? Laat het dan gerust even weten in een reactie hieronder. En vergeet je je niet te abonneren op het Frankwatching YouTube-kanaal? Tot volgende week donderdag!