Infographic, How to

De ideale social media-afmetingen, editie 2014 [infographic]

0

Vorig jaar deelden we in de serie Infographic Day een handige visual met afmetingen op populaire social media-platformen. Maar het social media-landschap is continu in ontwikkeling. De sociale netwerken sleutelen niet alleen aan de functies, maar ook aan de vormgeving en lay-out van profiel- en bedrijfspagina’s. Heel leuk allemaal, maar niet echt handig voor jou als beheerder van die veranderende social media-profielen. Daarom hebben we de nieuwe Social Media Cheat Sheet voor je.

Upload afbeeldingen in social media met de juiste afmetingen

Om te zorgen dat je social media-accounts voldoen aan de juiste afmetingen op Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn, delen we in deze editie van de serie Infographic Day de visual van Omnicore. Zij zetten voor jou de belangrijkste social media afmetingen op een rij. Handig, want zo hoef je zelf niet uit te zoeken wat het juiste formaat is en komen je berichten goed naar voren op de verschillende sociale netwerken.

Check de afmetingen voor 2014

Ben je op zoek naar de juiste afmeting voor je profielfoto op je Facebookpagina? Of twijfel je of je Twitter-header het juiste formaat heeft? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Tip: zet hem in je favorieten of print hem uit, zo kan je hem makkelijk raadplegen wanneer nodig.

Wil je een groter exemplaar van de visual bekijken? Klik dan op de afbeelding.

Social media-afmetingen op een rij - een update [infographic]Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social. Foto intro met dank aan Fotolia.